Davor Dragičević: Moj sin je mučen i brutalno ubijen

0
1226

Davor Dragičević obratio se danas poslanicima Narodne skupštine RS i javnosti Srpske povodom tragične smrti svog sina Davida Dragičevića za kojeg odgovorno tvrdi da je brutalno ubijen.

“Ja sam Davor Dragičević, ja sam otac brutalno ubijenog Davida Dragičevića, ja sam borac, RVI prve kategorije, nisam terorista, obavještajac ili vehabija. Moja borba je samo za pravdu i istinu”, rekao je Dragičević.

Za saučesništvo u ubistvu sina Davida, Davor Dragičević je optužio ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača, direktora policije Darka Ćuluma, načelnika Uprave za organizovani kriminal Darka Ilića, patologa Željka Karana i tužioca Dalibora Vreću.

“Moj sin je brutalno ubijen, odgovorno tvrdim. Moj sin je mučen i brutalno ubijen, s izričitom naredbom da bude brutalno ubijen. Mog sina je oteo veći broj kriminalaca, a policija neće da identifikuje otmičare. To je bio tek početak višednevne agonije kroz koju je prolazio moj sin prije nego što je brutalno ubijen. Mom djetetu je slomljena vilica, izbijeni su mu zubi, tragovi udaraca su po cijelom tijelu. Zločinci su bacili u Crkvenu perspektivnog studenta ETF-a, bacili su sportistu, bacili su umjetnika, dijete koje je bilo budućnost RS, jer je i sam David tražio pravdu, a na kraju je ubijen od istih zločinaca protiv kojih je dizao glas”, rekao je Davor Dragičević.

On je poručio nadležnima da dokažu da je njegov sin bio lopov, narkoman i samoubica kako je izneseno na konferenciji za novinare 26. marta, na kojoj su učestvovali Lukač, Ćulum, Ilić i Karan i da će on odmah otići na trg da se ubije i tako spere ljagu sa svog imena i imena svog sina.

Dragičević je zamolio sve poslanike da razmisle “koliko su sami doprinijeli zločinu.

“Molim poslanike da se izjasne da li je samoubistvo ili ubistvo i da se odredi rok do kada će Tužilaštvo zaključiti slučaj”, rekao je na kraju Dragičević i potom napustio skupštinsku salu.

PODIJELI