Dea Đurđević prvi put na TV-u nakon saobraćajke

0
602

Voditeljka Dea Đurđević gostovala je sinoć na televiziji “Pink”, te otvorila dušu o svemu što ju je snašlo u prethodnom periodu, nakon što je doživjela saobraćajku nezgodu kad joj je autobus otkinuo ruku.

“Sad sam na sigurnom, ovo je moja kuća! Svi znaju šta me je snašlo… Imala sam višestruke povrede i kontuziju srca i pluća, dvostruki prelom karlice i trtične kosti. Najteža povreda je bila povreda ruke. Oporavljam se i dalje, zahvalna sam doktoru za sve što je uradio za mene”, rekla je Dea Đurđević gostujući na televiziji ‘Pink’, dok je njen doktor Marko Bumbaširević istakao da je svaka njena povreda bila opasna po život.

“Beskrajno mi znači podrška ljudi, šalju mi lepe stvari, jako sam srećna. Hvala svima za poklone, za bukete, lepe reči… Želela bih svima da vam odgovorim, ali je to nemoguće. Svima ću se odužiti. Moja televizija me je maksimalno ispoštovala”, dodala je Dea u ‘Dnevniku’.

“Teško je bilo, ne možeš da ustaneš, da sedneš… Na VMA su veliki profesionalci. Svi su brinuli o meni, zajedno smo jeli, pravili svaki moj korak. Sve krećeš ispočetka, od nule. Ne postoji telefon, ne postoji televizor”, kazala je Đurđevićeva, te dala i obećanje da više neće konzumirati cigarete.

“Ona ne sme više da puši i mora da se pridržava svih saveta stručnjaka”, rekao je doktor.

“Važno je da se ljudi koncentrišu na saobraćaj. Nemojte da gledate u telefon, nemojte da radite druge stvari dok vozite… Hajde da se opametimo svi”, zaključila je ona ovom prilikom.

PODIJELI