Deket na čelu Opštinskog fudbalskog saveza Prnjavor (Foto)

0
778

U Prnjavoru je sinoć održana izborna sjednica skupštine Opštinskog fudbalskog saveza, gdje je za predsjednika izabran Zoran Deket,umjesto dosadašnjeg predsjednika Željka Duronjića.

Deket, koji je aktuelni predsjednik prnjavorskog „Ljubića“, izrazio je zahvalnost delegatima na izboru, te istakao da je u zadnjih nekoliko godina u Prnjavoru napravljen vidan pomak, konkretno u FK ”Ljubić”.

-Kao nagrada za sve dobro urađeno, došla je i pozivnica da Ljubić bude dio Prve lige RS. Ovih dana radimo oko uslova za licenciranje i nadam se da ćemo biti prvoligaši, kaže Deket.

Istakao je da će nastaviti dobru saradnju sa Područnim fudbalskim savezom Gradiška/PFS/, kroz edukacije stručnih kadrova, te će nastojati da pomogne svim klubovima na području ove lokalne zajednice.

Na Skupštini su uručena i priznanja, Aleksandar Žižak član FK ”Ljubić” proglašen je za najboljeg igrača PFS Gradiška, nagrada “Veliko srce” pripala je KMF “Obilić” iz Prnjavora, dok je načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš dobio zahvalnicu za razvoj fudbala na području PFS Gradiška.

Sjednici su prisustvovali predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Vico Zeljković i načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš.

PODIJELI