Delegacije Boskovice i Sežane prisustvovale obilježavanju Dana opštine Prnjavor

0
948

Delegacija Češkog grada Boskovice, boravila je u posjeti Prnjavoru povodom obilježavanja 24.marta.Načelnica opštine Boskovice Hana Nedomova ovom prilikom je istakla da je za godinu dana od njenog prethodnog dolaska mnogo toga izgrađeno, te uputila iskrene čestitke svim stanovnicima opštine Prnjavor.

„Lično sam se uvjerila da je mnogo toga postignuto u RS i u vašoj opštini Prnjavor. Prije svega auto-put koji je u izgradnji, prisustvovali smo i otvaranju prostorija CK Prnjavor, saznali smo i o vašim planovima o vodosnabdijevanju grada, izgradnji gradskog vrtića, industrijske zone i muzičke škole, a posebno jer znamo da nemate mogućnost finansijske pomoći od strane fondova EU- rekla je Nedomova.

Istakla je da će sa svojim saradnicima razgovarati o projektima kako bi razvijali partnersku saradnju sa opštinom Prnjavor, poželivši mnogo uspjeha opštinskom rukovodstvu u poboljšanju kvaliteta života svojih sugrađana.

Rado Perjavec, zamjenik načelnika Sežane čestitke je uputio svim stanovnicima opštine Prnjavor povodom obilježavanja Dana opštine, istakavši da su Sežana i Prnjavor prijateljske opštine te da ima prostora za mnogo veću saradnju.

„Mi smo vam na raspolaganju i želim da BiH što prije pristupi u Evropsku uniju, kako bi se moglo sarađivati i na evropskim projektima“ kazao je Perjevec.

PODIJELI