“Despacito” достигао 5 милијарди прегледа на Јутјубу!

0
549

Нико до сада није успио да постигне пет милијарди прегледа на Јутјубу, до сада. Један видео је успио у овој немогућој мисији и то потпуно неочекивано.

Мало ко је успио да приђе бројки од пар милијарди прегледа на стреиминг сервису Јутјуба. Најближи апсолутном владару је евентуално PSY са “Gangam Style” са три милијарде, Виз Калифа и “See Yоu Аgain” или Ед Ширан и “Shape of Yоu” са по 3,4 милијарде прегледа. Ипак то није ни близу апсолутном владару Луису Фонсију који са својим хитом “Despacito” помјерио границе могућег, пише PC Press.

Како кажу, неочекивани хит никако да досади слушаоцима, па је тако успио да пребаци магичну цифру од 5 милијарди прегледа на Јутјубу! Ако настави овим темпом, видео ће ускоро престићи број људи на планети (око 7,6 милијарди), што би статистички гледано значило да је овај видео видјела свака особа на Земљи.

Можете да мислите о овој песми о љубави и њихању куковима шта год желите, али она је из неког разлога и даље невјероватни хит. Просто је невјероватно да је пјесма и даље актуелна, с обзиром на то да је објављена чак јануара 2017. године. Овакве латино пјесме ријетко потрају дуже од мјесец дана, након чега их замијени друга једнако иновативна латино пјесма о љубави.

Фонси је на основу овог хита кренуо на свјетску турнеју гдје су људи долазили само да би уживо чули пјесму.

PODIJELI