Đaci i nastavnici u renoviranoj školi u Naseobini Lišnja

0
1039
U OŠ “Meša Selimović” u Naseobini Lišnja kod Prnjavora održana je svečanost povodom renoviranja škole.

Svečanost su prisustvovali predsjednik RS Željka Cvijanović, ministar prosvjete i kulture Natalija Trivić, ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju i načelnik Prnjavora Darko Tomaš.

Thumbnail

Vlada Sbije, Republike Srpske i opštine Prnjavor uložili su sredstva u obnovu škole.

Milan Vranić, direktor škole, zahvalio se na donaciji svima koji su učestvovali u obnovi škole.

Thumbnail

Škola je izgrađena 1974.godine, ima tri područna odjeljenja. Uloženo je 166 hiljada maraka, uvedeno centralno grijanje, PVC stolarija, stavljena demit fasada.

Thumbnail

Škola, đaci i nastavnici danas obilježavaju školsku slavu Svetog Savu, a đaci su pripremili kulturno-umjetnički program.

Načelnik Prnjavora, Darko Tomaš čestitao je slavu i rekao da je opredjeljenje ove vlasti da se učini sve da mladim generacijama bude bolje, renovirane škole, izgrađene sportske dvorane.

Tomaš je rekao da je više od dva miliona uloženo u obnovu školskih objekata u Prnjavoru, te da je 90 odsto svih sredstava uložila Vlada.

Ministar prosvjete i kulture Natalija Trivić navela je da se zajedničkim naporima i snagama može izboriti za bolje uslove za našu djecu, nastavnike, učitelje.

Predsjednik RS, Željka Cvijanović kaže da joj je drago što je objekat završen za dobrobit djece .

“Zadovoljna sam što smo uspjeli i povećati plate prosvjetnim radnicima”, rekla je Cvijanović.

“Učenicima želim dobre ocjene, roditeljima da mirne duše šalju djecu u školu, a nastavnicima da im šire znanja i vidike”, navela je predsjednik RS.

PODIJELI