Djevojku zaprosio natpisom na kravi

0
408

Kad je riječ o vjeridbi, osmišljavanje originalne ideje može biti izazov. Ali jedan škotski farmer sjetio se nečeg potpuno novog, prenosi The Independent.

Naime, Kristofer Gospel (30) svoju je djevojku Eilid Fraser (30) zaprosio tako što je na svojoj kravi, markerom za stoku ispisao “Hoćeš li se udati za mene?” Kad je buduća mladenka ugledala natpis, Kris je kleknuo i zaprosio je. Eilid je pristala.

“Kurlitop je Eliditina najdraža krava”, rekao je Kris te objasnio kako joj je, nakon što ju je jednom hranila iz ruke, krava postala veoma privržena.

“Elidit je gotovo svake večeri s kravama. Dok je bila na poslu, imao sam vremena ispisati poruku, a kad se vratila, predložio sam da zajedno odemo vidjeti stoku”, pojasnio je Kris.

Dok su se približavali kravi Kurlitop, Elidit je nešto bilo neobično.

“Kurlitop je došla do nas i Elidit ju je pitala šta je učinila. Tad je ugledala natpis, mene kako klečim i jednostavno je rekla – da. Nije očekivala prosidbu, bila je jako iznenađena – rekao je Kris.

Par još nije odlučio gdje će se vjenčati, ali Gospel je rekao kako će provjeriti može li i Kurlitop biti dio njihovog najposebnijeg dana u životu. Sigurno bi i ona voljela biti prisutna kad Kris Elidit jedno drugom kažu “Muu-uzimam”.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here