Do 15. avgusta foto-konkurs “Knjigu na sunce”

0
536

Narodna biblioteka u Prnjavoru raspisala je nagradni foto-konkurs “Knjigu na sunce” s ciljem da se podstaknu čitaoci i ljubitelji pisane riječi da na maštovit, kreativan i autentičan način fotografijom pokažu drugima svoju ljubav prema knjizi i daju prijedlog šta čitati ovo ljeto. Direktor ove ustanove Dragana Marinković rekla je Srni da proteklih mjeseci usljed pojave virusa korona pojedinci novonastalu situaciju pokušavaju prevazići posvetivši se više književnosti, muzici i fotografiji.

“Pronalazimo motivaciju u svakodnevnim situacijama i sitnicama, ali i umjetnosti, čitanju knjiga. Došli smo na ideju da nagradimo kreativnost i organizujemo konkurs na koji se mogu prijaviti svi koji na neobičan, zanimljiv način fotografišu knjigu koju čitaju, a najbolje ćemo nagraditi”, kaže Marinkovićeva.

Konkurs je otvoren do 15. avgusta, a prijave zainteresovani mogu poslati na mejl biblionpr@teol.net. Sve pristigle fotografije će biti objavljene na “Fejsbuk” i “Instagram” profilu biblioteke, a nagradu će dobiti fotografija sa najviše lajkova.

/Srna/

PODIJELI