Dodik čestitao 8. mart svim ženama (FOTO)

0
446
Требиње - Додик - СНСД - осмомартовска забава

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je sinoć da ova politička partija vodi računa o zastupljenosti žena u politici i na vodećim funkcijama u društvu, što je i dokazala.

Dodik je rekao da tome u prilog govore činjenice da su žene iz ove partije premijer Republike Srpske, načelnici četiri opštine, te da mnoge od njih obavljaju važne funkcije u javnim preduzećima.

“SNSD ima 180.000 članova, od čega je 55 odsto žena, što govori da smo mi partija koja okuplja populaciju kojoj je stalo do stabilnosti, mira i razvoja”, rekao je Dodik koji je prisustvovao osmomartovskoj zabavi za članice stranke na Mosku kod Trebinja.

Dodik je dodao da SNSD pokušava da otvori prostor za radni i profesionalni angažman žena i njihovo dokazivanje. Prema njegovim riječima, učešće žena u društvenim tokovima života veoma je bitno i značajno.

On je napomenuo da je Republika Srpska stabilnija nego ikada i da je treba nastaviti voditi na stabilan i siguran način u čemu veliku ulogu imaju žene, te je izrazio uvjerenje da je najveći interes žena da imaju takvo društvo za svoje porodice.

Čestitajući predstojeći praznik 8. mart, Dodik je svim ženama poželio da budu istrajne i da nastave djelovanje u partiji.

Osmomartovskoj zabavi prisustvovale su potpredsjednika SNSD-a Željka Cvijanović i predsjednik Akativa žena SNSD-a Nada Tešanović.

(Srna)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here