Dodik : Darko Tomaš ima nesumnjivo stranačko povjerenje

0
963

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je kandidat SNSD-a za načelnika opštine Prnjavor Darko Tomaš čovjek koji je dok je ranije obavljao dužnost načelnika pokazao svoju sposobnost i koji na predstojećim lokalnim izborima ima podršku najvišeg rukovodstva stranke.

Dodik, koji je večeras u Prnjavoru prisustvovao konvenciji SNSD-a, kaže da je Tomaš čovjek zbog koga je na ovaj prostor došlo niz projekata koji su se ostvarivali prethodnih godina, a najveći je izgradnja auto-puta, zahvaljujući čemu će Prnjavor riješiti jedan od najvažnijih komunikacijskih problema.

“Tomaš je čovjek koji je nesumnjivo dobio moje povjerenje i povjerenje SNSD-a. Mi vjerujemo da je dosadašnja lokalna politika u Prnjavoru bila grupaška i pojedinačna i da je bila usmjerena na promociju vrijednosti koje nisu odgovarale svim građanima ove opštine. Zato smo večeras ovdje da podržimo Darka Tomaša i SNSD”, rekao je Dodik.

Predsjednik SNSD-a izrazio je uvjerenje da kandidati ove stranke na oktobarskim izborima, uz podršku republičkih institucija, imaju snagu da poboljšaju stanje u opštini Prnjavor.

Kandidat za načelnika opštine Darko Tomaš istakao je da će se prioriteti u naredne četiri godine zasnivati na tri stuba – ekonomski snažan Prnjavor, budućnost Prnjavora zasnovana na mladim ljudima i socijalno odgovoran Prnjavor.

“Za svaki od ovih stubova imamo konkretne mjere. Smatram da su ovaj program i naša politika izuzetno mogući, provodivi i ostvarivi u narednom periodu”, zaključio je Tomaš.

Na večerašnjoj konvenciji SNSD-a predstavljeni su kandidati Opštinskog odbora stranke na predstojećim lokalnim izborima.

Konvenciji su kao gosti prisustvovali brojni istaknuti članovi stranke sa svih nivoa vlasti.

sr

PODIJELI