Dodik : Darko Tomaš ima nesumnjivo stranačko povjerenje

0
636

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je kandidat SNSD-a za načelnika opštine Prnjavor Darko Tomaš čovjek koji je dok je ranije obavljao dužnost načelnika pokazao svoju sposobnost i koji na predstojećim lokalnim izborima ima podršku najvišeg rukovodstva stranke.

Dodik, koji je večeras u Prnjavoru prisustvovao konvenciji SNSD-a, kaže da je Tomaš čovjek zbog koga je na ovaj prostor došlo niz projekata koji su se ostvarivali prethodnih godina, a najveći je izgradnja auto-puta, zahvaljujući čemu će Prnjavor riješiti jedan od najvažnijih komunikacijskih problema.

“Tomaš je čovjek koji je nesumnjivo dobio moje povjerenje i povjerenje SNSD-a. Mi vjerujemo da je dosadašnja lokalna politika u Prnjavoru bila grupaška i pojedinačna i da je bila usmjerena na promociju vrijednosti koje nisu odgovarale svim građanima ove opštine. Zato smo večeras ovdje da podržimo Darka Tomaša i SNSD”, rekao je Dodik.

Predsjednik SNSD-a izrazio je uvjerenje da kandidati ove stranke na oktobarskim izborima, uz podršku republičkih institucija, imaju snagu da poboljšaju stanje u opštini Prnjavor.

Kandidat za načelnika opštine Darko Tomaš istakao je da će se prioriteti u naredne četiri godine zasnivati na tri stuba – ekonomski snažan Prnjavor, budućnost Prnjavora zasnovana na mladim ljudima i socijalno odgovoran Prnjavor.

“Za svaki od ovih stubova imamo konkretne mjere. Smatram da su ovaj program i naša politika izuzetno mogući, provodivi i ostvarivi u narednom periodu”, zaključio je Tomaš.

Na večerašnjoj konvenciji SNSD-a predstavljeni su kandidati Opštinskog odbora stranke na predstojećim lokalnim izborima.

Konvenciji su kao gosti prisustvovali brojni istaknuti članovi stranke sa svih nivoa vlasti.

sr

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here