DODIK U PRNJAVORU: Podrška načelniku i novoj skupštinskoj većini (FOTO)

0
375

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik pružio je podršku načelniku Prnjavora Darku Tomašu i članstvu SNSD-a, koji od juče, zvanično, ima novu skupštinsku većinu u prnjavorskom parlamentu.

 

Dodik, koji je u Prnjavor svratio u neslužbenu posjetu, kaže da je došao da ih pozdravi i “čestitam na onom što su do sada uradili”.

 

– Darko (Tomaš) radi jedan dobar posao sa svojim timom. Mislim da su sada stvoreni uslovi da nastavimo ono što smo ovdje tako znalački i tako pregalački radili, a to je razvijali Prnjavor. SNSD ovdje zaista u Prnjavoru može s obrazom da pokaže na mnoga mjesta koja je riješio u komunalnoj infrastrukturi i svim drugim segmentima. Stvorene su fenomenalne dalje pretpostavke za ekonomski razvoj, prolazak autoputa i petlja koja je ovdje izgrađena svakako to dimenzioniraju na jedan poseban način i bila bi šteta da se nastavi sa lokalnim blokadama ukupan razvoj. Zato sam ovdje da vidim šta su novi planovi, šta načelnik i njegov tim i svi ostali koji su zainteresovani za razvoj Prnjavora imaju na umu i imaju želju da razvijaju. Ovdje vidim veliki entuzijazam i ovo je nešto što treba podržati i nešto što treba podstaći i mi ćemo sa republičkog nivoa i tamo gdje bude trebalo sa zajedničkog nivoa sve učiniti da Prnjavor dobije podršku – poručio je Dodik koji je sa člasntvom popio kafu u lokalnom ugostiteljskom objektu.

tvk3

PODIJELI