Tomaš: Osam mjeseci smo bili taoci vlasti većine predvođene SDS-om (FOTO)

0
369

– Građani Prnjavora su bili posljednjih sedam-osam mjeseci taoci vlasti skupštinske večine predvođene SDS-om – tvrdi to načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš, nakon što je juče na sjednici Skupštine opštine ozvaničio da je SNSD ponovo formirao skupštinsku većinu, koju je izgubio prošle godine.

Kaže da mu je zadovoljstvo što je veliki dio odbornika shvatio da na taj način to ne može da funkcioniše i da je to, kako kaže, bila “jedna obmana i prevara na čelu sa SDS-om”.

– Ono što želim najaviti jeste da u tekućoj godini opštinu Prnjavor očekuju investicije iz budžeta preko 6,5 miliona maraka i ono što želim posebno da se zahvalim predsjedniku Dodiku koji je i sada kao srpski čaln Predsjedništva BiH i ranije kao predsjednik republike Srpske i predsjednik Vlade, uvijek bio na raspolaganju nama u Prnjavoru – rekoa je Tomaš novinarima, nakon neformalnog susreta sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom u ovoj lokalnoj zajednici.

Tomaš kaže da je u proteklih pet godina u prnjavoru bilo 17 miliona maraka investicija, od čega preko deset miliona kao podrška viših nivoa vlasti, dodajući da je Prnjavor prijemjer odlične saradnje republičkih i opštinske vlasti.

Evo od juče to će se ponovo nastaviti istim intezitetom, mnogo je posla pred nama i uvjeren sam da ćemo odgovoriti svakom zadatku kako smo to radili i do sada – poručio je Tomaš.

(TV K3)

PODIJELI