Dok je kopao raku za ćerke, javili mu da je dobio sina

0
1245

Ksenija Nikolić juče je rodila zdravog dječaka u bolnici u Majdanpeku, ali umjesto radosti, ovoj ženi, koja je još u šoku, na oči naviru suze jer je dan ranije u požaru izgubila svoje ćerkice Dragicu (3) i Mirjanu (2).

zivojin-bosilkanovic

– Pacijentkinji je termin za porođaj bio 9. novembar, ali se ona porodila danas. Porođaj je protekao u najboljem redu. I majka i dječak su dobro – izjavio je dr Zoran Milošević, direktor bolnice u Majdanpeku.

Istraga požara još je u toku. U slučaj porodice uključio se i centar za socijalni rad. Procjenjuju i istražuju. Prema preliminarnim rezultatima, požar je izazvao dimnjak koji se urušio. Takođe, prema nepotvrđenim informacijama, djevojčice su se ugušile od dima, a zatim je njihova malena tijela progutao požar.

Ksenija je sa dvoje dece prekjuče otišla na bunar da zahvati vodu, a u kući je ostavila ćerkice. Izbio je požar u kojem su djevojčice izgorjele.

Poštujući zakon, policija je nakon požara juče privela nesrećnu majku na informativni razgovor.

– Žena je bila u stanju šoka i nije mogla da odgovori ni na jedno pitanje. U dogovoru sa ljekarima, smjestili smo je na odjeljenje ginekologije, koje je obezbijedila policija. Nakon porođaja, psihijatar je sa njom obavio razgovor i izjasnio se da je ona u stabilnom stanju – kaže izvor “Alo!” iz policije.

Živojin Bosilkanović, Ksenijim muž, juče je otišao na groblje u Mosni da iskopa raku za svoje mezimice. Zazvonio mu je mobilni telefon, a vijest koju je čuo u tom momentu je najmanje očekivao.

– Kazali su mi da sam dobio sina! Zanemio sam! Usta su mi se u momentu osušila! U momentu sam osetio radost, a onda mi je zaigralo nešto u stomaku. Taj momenat trajao je manje od sekunda… Bol za ćerkama nadjačava sve…Sad ne znam da li da sahranjujem ili da se radujem – kroz suze priča Živojin.

On navodi da je porođaj uranio. Ni na kraj pameti mu nije palo da će to biti danas, samo dan nakon što je izgubio ćerke. On smatra da je stres uzrok ranijem porođaju.

– Sve mi se čini da se ovo ne događa meni. Kao da sam u nekom snu, kao da sam u nekom filmu. Iskopao sam rake, napravio kovčege, ali ne znam kada će da mi vrate ćerkice sa obdukcije. Žudim da odem u bolnicu i zagrlim sina, ali ne mogu, čekam ćerkice, moram da ih ispratim kako dolikuje, kao otac mrtvu djecu – kaže ovaj nesrećni otac, okreće glavu, jecaji nadjačavaju sve…/alo.rs/

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here