Đoša: Pušio sam marihuanu

0
933

– Niti sam ‘apšen, niti šmrčem, evo me sedim sa društvom u kafani. Belo vino pijem, i to je jedino belo što konzumiram – kaže nam odmah na početku razgovora čuveni komičar.

Bogoljub Mitić Đoša optužen je da je uhapšen sa 50 grama kokaina, koje je policija navodno pronašla kod njega.

Jedan deo je navodno bio za njegove potrebe, a drugi za dalju preprodaju kolegama. Đošu je policija navodno pratila neko vreme, jer je slučajno upao u lanac tokom posmatranja velikih zverki i dilera.

– Ma gde su me u‘vatili, za šta su me u‘vatili? To je stvarno bolesno. Je l’ to neka za**bancija?” – pitao nas je Đoša kada smo ga pozvali da ga pitamo kako mu se sve to dogodilo.

Đoša nam je rekao da ga policija nije ni zaustavila već neko vreme, a kamoli da je imao posla sa drogom.

– Policija me je poslednji put zaustavila pre dve godine kod Šimanovaca, jer sam vozio 180 kilometara na sat! Presretači su me nahvatali. Sada čak i nemam auto – kaže Đoša i smeje se sam sebi i celoj situaciji u koju je upao.

Na pitanje da li je ikada probao kokain, Bogoljub Mitić za “Blic” kaže:

– Sem marihuane koju sam pušio sa 19 godina, kada sam studirao, i to samo jednom, više nikad ništa nisam uzeo!

Glumac je dodao i to da mu telefon zvoni od ranih jutarnjih sati, jer su svi oko njega uplašeni zbog toga što je izašla informacija da je bio u policiji.

– Drugari me zovu, žena me zove, svi me zovu. Ja sam zatečen. Evo, i drugari me zezaju. Rešiću problem tako što ću tužiti one koji su me optužili.

Samo parking ne plaćam, bogami!

Bogoljub Mitić Đoša

Foto: Goran Srdanov / RAS SrbijaBogoljub Mitić Đoša

– Nikakav problem sa zakonom nemam, sem neplaćenih kazni za parking, verujte mi, bogami – kaže Đoša za “Blic” i dodaje da mu nimalo nije svejedno što sada svima mora da objašnjava da nije narkoman i da kokain nije ni imao u rukama.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here