Dragana Mirković u teškom stanju!

0
3033

U udesu koji je Dragana Mirković sa suprugom Tonijem Bijelićem imala prošle nedelje, pjevačica je prošla sa teškom povredom kičme i trenutno se nalazi u bolnici. Kako „Alo!” saznaje, Dragana je nakon udesa hospitalizovana, a poslije specijalističkog pregleda ustanovljena joj je teška povreda kičme, zbog čega joj slijedi oporavak od tri mjeseca.

– Iako je javljeno da su Dragana i njen suprug Toni lakše povrijeđeni u udesu koji se desio prošle nedelje, situacija je ipak drugačija. Mirkovićeva je u saobraćajki teško povrijedila kičmu, o čemu u prvom trenutku nisu željeli da obavijeste javnost. Naime, ona je poslije udesa posjetila ljekare i nakon komletnog pregleda ustanovljeno je da ima tešku povredu kičme. Ljekari su odmah odlučili da je zadrže u bolnici, a kako joj je rečeno, predstoji joj tri mjeseca oporavka – izjavio je za „Alo!” izvor blizak pjevačici i dodao da njena porodica brine o zdravlju pjevačice.

– Dragana se baš uplašila za svoje zdravlje, pogotovo što je najavila koncert u Beogradu, u oktobru ove godine. Iako se nije osjećala loše poslije saobraćajne nezgode, sada osjeća velike bolove u predjelu kičme, ali se nada da će se brzo oporaviti. Cijela porodica, kao i njena djeca, Emanuela i Marko, brinu o njenom zdravlju i trude se da se ona previše ne napreže kako bi na terapije što bolje reagovala i u potpunosti se oporavila –kaže  izvor blizak folk zvezdi.

– Još uvijek sam u bolnici, povrijedila sam kičmu i predstoji mi tri mjeseca oporavka. Zbog ljudi kojima je iskreno stalo do mene, želim da kažem da ću biti dobro i da se svima zahvaljujem na brizi – izjavila je Dragana za „Alo!”.

Podsjećanja radi, Dragana Mirković i Toni Bijelić su u utorak prošle nedelje imali saobraćajnu nesreću, i to kada su se poslije emisije „Stotka” vraćali iz Beograda u Beč. Tom prilikom je na oficijalnoj strani Dragane Mirković, na društvenoj mreži Fejsbuk objavljeno saopštenje o udesu.

– Dragi naši, želimo da vas obavijestimo da su Dragana i njen suprug Toni imali lakšu saobraćajnu nezgodu. Hvala Bogu, pa nije ništa ozbiljno, ali će im biti potrebno desetak dana oporavka – navedeno je tada u saopštenju. /alo/

PODIJELI