E, TO JE PRAVA LJUBAV: Psi lutalice se pojavili na sahrani žene koja ih je hranila da joj odaju počast! (FOTO)

0
1014

– Uz svu tu bol, vidjeti ih kako okružuju njen sanduk i skakuću srećno bilo je pravo osvježenje. Bilo je zaista prelijepo i čarobno – rekla je Patricija Uruća, Margaritina ćerka

 

Margarita Suarez je bila poznata po tome što hrani pse lutalice i mačke koje bi joj se okupljale ispred kuće. Članovi porodice su bili u potpunom šoku kad su se psi lutalice pojavili na njenojsahrani, tačnije, u kapeli gdje su držali Margaritino tijelo prije sahrane!

Radnici iz Pogrebnog su rekli da te pse nikad prije nisu vidjeli i da nisu u pitanju lokalni psi koji se nekad šetaju na groblju.

Foto: Facebook

Kad su shvatili da su to Margaritini psi, tačnije da su psi lutalice koji su dolazili kod Margarite kući,radnici su dozvolili da ostanu u kapeli gde su mirno ležali na podu, okružujući Margaritin sanduk.

Psi su njen sanduk napustili samo kad je sve trebalo pripremiti za ceremoniju.

Foto: Facebook

– Uz svu tu bol, vidjeti ih kako okružuju njen sanduk i skakuću srećno bilo je pravo osvježenje. Bilo je zaista prelijepo i čarobno – rekla je Patricija Uruća, Margaritina ćerka.

Foto: Facebook

Njena ćerka vjeruje da su se psi okupili da odaju počast nekome za koga znaju da ih je volio i ko je bio dobar prema njima.

Foto: Facebook

Za Margaritu se znalo da je obožavalac životinja i da je, svaki put kada bi izašla iz kuće, sa sobom nosila kesu hrane kako bi mogla da nahrani životinje koje sretne.

Foto: Facebook

(Telegraf.rs / Izvor: DailyMail)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here