Eva Longorija: Ja sam dokaz da žena može biti lijepa, pametna i uspješna

0
1090

eva_longoria_book_signing_blac

Balansirati između vođenja producentske kuće, glumačkih projekata, poslovnih putovanja, humanitarnog angažovanja, a još uz to imati vremena i za sebe, zvuči gotovo nevjerovatno, ali Eva tvrdi da sve to uspijeva.

Na pitanje kako to postiže, Eva odgovara da svi zapravo imamo mnogo više vremena na raspolaganju nego što nam se čini, pišeCosmopolitan.

“Ljudi stalno govore kako nemaju vremena ni za šta, ali to nije tačno! Toliko vremena trošimo usput, jer ne isplaniramo stvari kako treba. Ja svoj dan uvek planiram na putu do posla i trudim se da iskoristim maksimalno baš svaki od 24 sata u toku dana”, rekla je glumica.

Eva naglašava da je najvažnije  pronaći i dovoljno vremena za sebe, a kaže i da je trik u miješanju posla i zadovoljstva!

“Svako poslovno putovanje koristim i za uživanje”, kaže ona.

Kada je nedavno diplomirala, jer je željela da bude uzor svim mladima koji su dio njenog humanitarnog projekta, Longorija je dokazala i da je mnogo više od lijepog lica.

“Nikad nisam sebe smatrala seks simbolom, ja samo poziram za naslovnice”, rekla je ona za magazin “Maxim”, koji ju je proglasio ženom godine.

Eva takođe misli da nije fer ubjeđivati žene da ne mogu imati sve, da nije moguće biti lijepa i seksi, a ujedno i ozbiljna poslovna žena.

“Ko kaže da ne možete biti i jedno i drugo? Žene su kompleksna bića; lijepe smo, pametne, produhovljene i preduzetne i ja smatram da sam dobar primjer te tvrdnje”, ponosno je zaključila Eva Longorija.

PODIJELI