FANTASTIČNI AK “PRNJAVOR”

0
448

Na pojedinačnom prvenstvu BiH u Tuzli dvije titule prvaka za članove Atletskog kluba “Prnjavor”.

Aldina Čajić je osvojila 1. mjesto u trci mlađih seniorski na 5000m kao i odlični Damjan Grumić koji se po treći put ove godine okitio titulom prvaka BiH takođe na 5000m u kategoriji mlađih juniora.

Vicešampionsku titulu u glavnoj seniorskoj trci na 5000m je osvojila najbolja atletičarka RS Jelena Gajić.

Odlična Jovana Ivanković je takođe osvojila titulu vicešampiona na 3000m za mlađe juniorke.

Takođe srebrenu medalju i titulu viceprvaka u kategoriji cicibanki na 1000m je osvojila Jovana Radulović dok su se bronzanim medaljama okitili cicibanka Neda Radulović takođe na 1000m kao i David Mirković u muškoj trci cicibana na 1000m.

Na ekipnom prvenstvu BiH veliki uspjeh ženske juniorske ekipe u sastavu: Jovana Ivanković, Amina Čajić i Gabrijela Šestić koje su osvojile 3. mjesto na 3000m.

Takođe odlični prnjavorski juniori u sastavu: Damjan Grumić, Mirko Cvetić i Jovan Tomaš koji su osvojili 3. mjesto na 5000m.

Najzapaženiji nastup su imale prnjavorske seniorke u trci na 5000m u sastavu: Jelena Gajić, Aldina Čajić i Dajana Ivanković koje su postale vicešampionke BiH za seniorke na 5000m.

U sveukupnom plasmanu ženski tim Atletskog kluba “Prnjavor” je osvojio 3. mjesto u BiH iza ekipa Banjaluke i Prijedora.

Uz odlične juniore imali smo nastup seniorskog tima u sastavu: Nikola Petrović, Miloš Klindo i Miloš Batinić koji su donijeli izuzetno vrijedne bodove i doprinijeli da Atletski klub “Prnjavor” sveukupno u muškoj konkurenciji osvoji 3. mjesto u BiH iza timova Sarajeva i Banjaluke.

/AK ”PRNJAVOR”/

PODIJELI