Finale osmog Radijskog festivala Radio Žepča: Specijalna nagrada produkcije Milani Đukić iz Prnjavora

0
829

Prenosimo kompletan tekst sa sajta Radio Žepče.

Sinoć je u prepunoj kino-dvorani Doma kulture u Žepču održano spektakularno superfinale 8. Radio festivala Radio Žepča na kojem je u odličnoj i uzavreloj atmosferi pred raspjevanom publikom nastupilo 26 natjecatelja iz 13 bh gradova.

 

 

Odlukom Stručnog žirija kojeg su sačinjavali predstavnici 13 radijskih postaja/stanica  pobjednicom 8. Radio festivala Radio Žepča je proglašena Ajla Silajdžić iz Kaknja. 

????????????????????????????????????

Drugo mjesto na ovogodišnjem Festivalu pripalo je najmlađoj natjecateljici Eni Blitović iz Maglaja, dok je treće mjesto osvojilaJulia Džido iz Usore.

Večeras je i publika izabrala svoje pobjednike putem web portalaradiozepce.com, a zahvaljujući njihovim glasovima prvo mjesto je osvojila Amela Imamagić iz Vareša, drugo mjesto Amina Kozlić, također iz Vareša, dok je treća po glasovima publike, bila pobjednica Festivala Ajla Silajdžić.

Pored ovih šest, večeras je dodijeljeno još devet nagrada. Za najperspektivniji nastup nagrađena je Ana Marković iz Teslića. Najsimpatičnijom natjecateljicom proglašena je Hanna Ibrahimkadić iz Tešnja. Specijalne nagrade produkcije dodijeljene su za tri natjecateljice i to Dariji Krišto iz Busovače, Milani Đukić iz Prnjavora i Merjemi Bešlija iz Olova.

Najorginalniji nastup je imala rasplesana Petra Antunović iz Žepča. Najorginalniji stajling je onaj Emine Višća iz Zavidovića, Najboljim scenskim nastupom, proglašen je nastup Nadje Vurm iz Viteza i za Najbolju interpretaciju nagradu je dobila Lea Matijević iz Žepča.

Pobjednicima su uručene vrijedne nagrade i statue 8. Radio festivala Radio Žepča, a svi natjecatelji su dobili i prigodne zahvalnice i poklon pakete za učešće u Festivalu.

Pored brojne publike iz 13 bh gradova (Breze, Busovače, Kaknja, Maglaja, Olova, Prnjavora, Tešnja, Teslića, Usore, Vareša, Viteza, Zavidovića i Žepča) potporu Festivalu su pružile i brojne uvažene osobe iz sfere društveno-političkog i javnog života, među kojima su bili načelnik općine Žepče Mato Zovko i načelnik Usore Ilija Nikić, ministri u Vladi ZDK, ravnatelji osnovnih škola iz 13 gradova i posebni gost Šef Misije OSCE-a u BiH Jonatan Moore koji je uz ravnatelja Doma kulture Miroslava Ilića, večeras uručio nagrade pobjednicima.

Osim ovogodišnjih finalista, u revijalnom dijelu publiku su zabavljali prošlogodišnja pobjednica Festivala Barbara Tadić, Band Doma kulture kao i dva odlična mlada banda iz Vareša, a osim nazočnih u dvorani, finale Festivala su mogli pratiti i slušatelji Radio Žepča i naših partnerskih radijskih postaja u izravnom prijenosu.

Moramo da se zahvalimo svim našim natjecateljima koji su sudjelovali u 8.RFRŽ, kao i našim partnerima, našim prijateljskim radijskim postajama, a to su: Radio „Studio M“ Teslić, Radio „ZOS“ Tešanj, Radio postaja „Usora“, „Radio 1503“ Zavidovići, RTV Maglaj, Radio Prnjavor, Radio Busovača, Radio Vitez, Radio Olovo, Hrvatski radio Bobovac,  Radio Kakanj i Radio Breza.

Veliko hvala i našim pokroviteljima i svima koji su sudjelovali u realizaciji 8. Radio festivala Radio Žepča!

Pokrovitelji 8.RFRŽ

 

Generalni pokrovitelj: Općinski načelnik Mato Zovko

Pokrovitelj: Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta ZDK

Generalni sponzor:HT Eronet – Mostar

Prijatelj Festivala: Elektroprivreda HZ-HB

Srebrni sponzor: BSO osiguranje i PRO-budućnost

Brončani sponzor: Fis Vitez, Mikrokreditna organizacija Lider

Ostali sponzori: Armani Trade – Žepče, Frigo Elektronic – Žepče, restoran Centar – Žepče, Gorja Transporti – Žepče, Budo Export – Žepče, restoran California – Brankovići, Žepče, Titanic – Žepče, Prograd – Žepče, A.M. Inter Stil – Žepče, Bositex – Žepče i MiaVet Žepče.

Click to enlarge image DSC_0210.JPGClick to enlarge image DSC_0210.JPGGaleriju možete pogledati na linku

http://www.radiozepce.com/index.php/news/zepce/901-foto-ajla-silajdzic-iz-kaknja-pobjednica-8-radio-festivala-radio-zepca

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here