PRNJAVOR: TROJKA OTELA BMW VRIJEDAN 100.000 EVRA

0
622

Prnjavor – Policija traga za trojicom razbojnika koji su prijeteći pištoljima oteli BMW X6 od sina jednog od suvlasnika Auto-salona “Braća Đukić” Sime Đukića kada su ga presreli u Donjim Palačkovcima kod Prnjavora.

Razbojništvo se dogodilo u srijedu u večernjim časovima dok se Đukić vozio iz pravca Prnjavora prema Banjaluci. Izvor blizak istrazi kazao je da su razbojnici jedno vrijeme pratili Đukićevo vozilo i u jednom momentu ga prestigli i prepriječili put.

– Iz automobila su izašle tri maskirane osobe sa pištoljima. Prijeteći oružjem vozača su istjerali iz automobila nakon čega su pobjegli – kazao je izvor “Glasa Srpske”.

Dodao je da je Đukić nakon napada otišao do prve benzinske pumpe odakle je pozvao policiju. Kako saznajemo, vrijednost ukradenog vozila je oko 100.000 evra.

U Centru javne bezbjednosti Banjaluke, ne navodeći identitet oštećenog, rekli su da je u srijedu oko 22.50 časova Policijskoj stanici Prnjavor jedno lice prijavilo da ga je na putu Derventa – Prnjavor presrelo više maskiranih osoba koje su mu otele BMW X6 njemačkih registarskih oznaka.

– Policija je obavila uviđaj. Nakon čega je nastavljena istraga u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela razbojništvo te pronalaska izvršilaca ovog razbojništva – kazali su u CJB Banjaluka.

Simo Đukić u kratkom razgovoru juče rekao je da ne želi da komentariše ovaj slučaj dok se ne završi policijska istraga.

– Policija radi svoj posao i ne bih davao izjave u vezi svega što se dogodilo – rekao je Đukić.

Auto-salon “Đukić” od 1999. godine bavi se prodajom  automobila na području BiH. Svoje prodajne salone imaju u Banjaluci i Derventi.

Pljačka

Da su razbojništva postala sve češća govori i to da se u avgustu prošle godine dogodio sličan napad kod Mrkonjić Grada. Tada su momka i djevojku kod Podrašnice u vozilu presrela dvojica mladića naoružani automatskim puškama, pretukli ih, oteli automobil nakon čega su ih odvezli u pravcu Glamoča u šumu gdje su ih vezali. Nesrećni par tek sljedećeg dana uspio se odvezati i potražiti pomoć.

Glas Srpske

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here