FOTO KOTOR VAROŠ: EKSPLOZIJA PLINSKE BOCE: Povrijeđeni muškarac pušten kući

0
3525

Vinko Kavedžija /45/, koji je jutros povrijeđen u eksploziji plinske boce u Novom Selu kod Kotor-Varoša, nakon ukazane ljekarske pomoći pušten je kući jer je riječ o opekotinama blažeg stepena.

eksplozija plinKavedžija, koji živi sam u porodičnoj kući, zadobio je opekotine po glavi i rukama, a u eksploziji je uništena jedna strana kuće – prozori, namještaj i stolarija.

Vinko Kavedžija rekao je da je prije eksplozije osjetio curenje plina, u trenutku kada je spremao doručak, ali da nije imao vremena da brže reaguje.

Nakon eksplozije, on je, kako je rekao, uspio da izađe sa druge strane kuće, a o slučaju je policiju i ljekare odmah obavijestio njegov prvi komšija Zoran Tomić.

kuca eksplozija plinPovrijeđeni je prevezen u Univerzitetsku bolnicu Kliničkog centra Banjaluka, gdje mu je ukazana pomoć.

Vinkov otac Stipo, koji je vlasnik kuće, odmah nakon što mu je javljeno o ovom događaju, stigao je iz Zagreba na mjesto nesreće. On je potvrdio da nije bilo kvarova na instalacijama i da ništa nije ukazivalo na ovakvu nesreću.

plinska boca eksplozija„Najbitnije je da je moj Vinko ostao živ. Zahvaljujem komšiji Zoranu Tomiću, koji je na vrijeme obavijestio policiju i službu hitne pomoći. Šteta na kući je velika, pred nama je težak period da to saniramo“, rekao je Stipo Kavedžija.

Iz policije je potvrđeno da nema elemenata krivičnog djela. /srna – nezavisne novine/

PODIJELI