“Frekvencija mladih” – Intervju sa Adrijanom Janjić, budućim grafičkim dizajnerom

0
484
Emisija za mlade i o mladima “Frekvencija mladih” u dvije sezone emitovanja na Radio Prnjavoru, bavila se temama koje se tiču mlađe populacije slušalaca.
Emisija je emitovana svake druge subote u programu Radio Prnjavora od 14:00 časova.
Svoj veliki doprinos u realizaciji projekta radio emisije, čiji su idejni tvorci i domaćini u studiju bili Dajana Bašić i Adnan Selimović, dala je i učenica IV razreda informatičke gimnazije, Adrijana Janjić, koja je bila zadužena za viuzelni dio emisije i njenu prezentaciju na YouTube kanalu, fejsbuku i instagramu.
.
Adrijana je bila gost emisije, a sa njom smo za sam kraj serijala razgovarali za portal Radio Prnjavora.
Frekvencija mladih: Pozvali smo te da budeš dio Frekvencije mladih, te da svojim grafičkim umijećem, učiniš našu Instagram stranicu ljepšom i boljom. Jesmo li bili zahtijevni i kako ti je bilo biti dio jedne sezone Frekvencije?
Janjić: Iako se grafičkim dizajnom bavim samo amaterski, niste mi bili zahtijevni uopšte. Zbog kontinuiranog rada i prilike da prvi put budem dizajnerska podrška, osjećala sam se kao dio cijele ove priče i zadovoljstvo mi je bilo sarađivati s vama.
Frekvencija mladih: U jednoj emisiji si nam bila i gost, kakvi smo domaćini?
Janjić:U emisiji smo gostovali Kristina, Dejan i ja. Dejan i ja vas poznajemo od ranije, dok s Kristinom nije takav slučaj. Ali, iako ste se sreli po prvi put, vidjela sam koliko ste zapravo dobri domaćini jer uspijevate goste opustiti pred mikrofonom, poznavali ih od ranije ili ne.
Frekvencija mladih: Kao dio tima Frekvencije, ali i kao slušalac, šta bi promijenila, a šta ne bi mijenjala u Frekvenciji?
Janjić: Mislim da Frekvencija mladih odlično funkcioniše i da je to još jedna od novih stvari koja je bila potrebna našem gradu i samim tim ne bih ništa mijenjala po pitanju iste.
Frekvencija mladih: Da li možemo očekivati tvoju grafičku podršku i u nastavku?
Janjić: Naravno da možete očekivati moju podršku u nastavku!
Frekvencija mladih: Uvijek dobijamo pohvale za sve tvoje radove, zaista to radiš odlično. Kakvi su ti planovi za budućnost?
Kao što odgovorih u jednom od prethodnih pitanja, grafičkim dizajnom se bavim amaterski i trenutno ga gledam kao hobi. U budućnosti ću se kretati ka tome da se usavršim u ovoj oblasti i na kraju dovedem do, recimo, jedne ozbiljnije priče, tj. grafičkog dizajniranja kao profesije.

Tehnička realizacija emisije “Frekvencija mladih” -Goran Kovačević.

Urednici i voditelji emisije Dajana Bašić i Adnan Selimović

Projekat realizovan u saradnji sa Radio Prnjavorom.

Sve emisije koje su emitovane u programu radija, mogu se preslušati i na YouTube kanalu Radio Prnjavora. /prnjavorlive.info/

 

PODIJELI