Gasprom ne pregovara sa Borcem

0
1081

Čelnici Borca u nekoliko navrata nagovijestili su da bi ruska kompanija mogla da postane sponzor kluba, navodeći da je Gasprom vrlo zainteresovan, međutim, niko od predstavnika ove kompanije nije imao bilo kakav kontakt sa ljudima iz Borca, piše Mondo.

Predsjednik Borca Draško Ilić izjavio je da je klub poslao pismeni zahtjev za sponzorstvo i sastanak „Gaspromu“ u Srbiji, te „Gaspromu“ u Rusiji, te da je imao jedan sastanak sa predstavnicima „NIS Gasproma“ koji se ticao nabavke manje količine sportske opreme.

Međutim, niko od predstavnika firme „Gasprom“, niti bilo koje od njenih sestrinskih firmi u Srbiji i BiH nikada nije imao kontakt sa ljudima iz Borca, piše Mondo.

Uprava banjalučkog kluba u stvari je razgovarala sa osobama koje su se lažno predstavljali kao predstavnici ruske kompanije, prenosi Mondo.

“Gasprom” je zbog toga, ali i zbog brojnih medijskih najava dolaska ove kompanije u Borac i najave okupljanja navijača na pumpi u Banjaluci u znak podrške ovim razgovorima, uputio i zvaničan dopis Fudbalskom klubu Borac u kojem ih je obavijestio da niko od njenih predstavnika nikada nije pregovarao niti imao bilo kakav kontakt sa klubom.  atv

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here