Gatarić za Radio Prnjavor – Da je bilo sukoba, epilog bi bio drugačiji!

0
1945

Načelnik opštine Prnjavor Siniša Gatarić danas je reagovao na navodni  incident u Motelu „Maksmilijan“ u Prnjavoru, gdje je,  prema pisanju štampe, bio tajni sastanak na kojem su opozicionari kovali planove za promjenu vlasti.

Načelnik opštine Siniše Gatarić  smatra da cijela ova situacija doprinosi samo stvaranju  ružne slike o Prnjavoru i njemu kao načelniku, a  istina je prema onom šta je izjavio za Radio Prnjavor sasvim drugačija. Naime, Gatarić je, negirajući da ga je neko od opozicionih političara gađao flašom, rekao da nije bilo nikakvih sukoba u pomenutom motelu, jer da je drugačije, epilog cijele priče sigurno ne bi bio kako su novina napisale.

„Ja sam naravno kao i svaki čovjek koji ima dobru namjeru, sjeo preko puta opozicionara i pošto te ljude veoma dobro poznajem poslao im piće“, kaže Gatarić. On tvrdi da je čuo dovikivanje „hrkljuš, hrkljuš“ i imao je utisak da se oni šale. „Potom je jedna flaša pala na pod, ne znam da li je doktor Miodrag Marjanović udario sam sebe ili mu je flaša ispala na pod, ali meni je to čak bilo simpatično“,navodi Gatarić.

Odgovorno tvrdim da do nikakvog sukoba nije došlo, jer da je došlo do bilo kakvog konflikta, on bi sigurno imao drugačiji epilog, nego što su novine napisale, zaključuje Gatarić.

press gataric makmilijan

Kako su prnjavorski opozicionari potvrdili dnevnom listu Pres RS, incident je izbio kada je jedan načelnikov prijatelj, koji je s njim došao u motel, pokušao da fotografiše učesnike sastanka, uglavnom odbornike opštinskog parlamenta, koji su okrenuli leđa skupštinskoj većini. Prema pitanju lista, nakon kraćeg prepiranja, načelnik je umalo bio pogođen flašom. /R.P./

 

PODIJELI