Poznate ličnosti koje su u mladosti prešle put od beskućnika do zvijezda

0
4104

 

Gledajući život poznatih ličnosti čini se kao da oni nikada nisu imali problema s novcem ili neprihvatanjem okoline, ali postoje dokaz i da su mnogi glumci i pjevači imali ludosti iz mladog doba kojih se danas s osmijehom sjećaju, ali i da su teško živjeli.

Glumac Ešton Kučer karijeru je počeo kao model, a kasnije je izjavio da jedino o čemu je tada razmišljao jeste da ne dobije otkaz, jer nikada nije ni slutio da će postići svjetski uspjeh.

Prije karijere na velikom platnu, glumac Čening Tejtum je bio striper u Majamiju.

“Radio sam to otprilike osam mjeseci. Ne stidim se toga, nije ni da se ponosim, ali nikad nisam krio to od javnosti. Ipak, nikom ne bih preporučio da se bavi time. To je kao jedna zečja rupa”, kazao je jednom prilikom Tejtum.

Pjevačica i glumica Dženifer Lopez je bila beskućnik sa svojih 18 godina, jer se njeni roditelji nisu složili s tim da se ona okuša u Holivudu.

“Majka i ja smo se posvađale. Nisam željela da idem na koledž, nego da igram. Spavala sam na sofi u studiju za ples. Bila sam bez kuće, ali sam joj rekla da to moram da uradim”, ispričala je danas i više nego uspješna Lopezova.

I glumac Met Dejmon je veoma malo zarađivao do filma “Dobri Vil Hanting”.

Zabavljao se sa Mini Hanting, koju je i upoznao na setu ovog filma. Zanimljivo je da je njegova majka mislila da je snimanje djece zapravo zlostavljanje.

“Moja majka je bila profesorica koja je specijalizirala na temi ‘Rani dječji razvoj’ i ona je doslovno mislila da je zlostavljanje djece kada se ona pojavljuju na filmu ili u reklamama”, kazao je Dejmon.

Mladi pjevač Džastin Biber je u posljednje vrijeme dosta osuđivan zbog gluposti koje pravi u životu. U jednoj radio-emisiji rekao je: “Imam 19 godina, normalno je i neizbježno da pravim gluposti.”

PODIJELI