Generalni pokrovitelj Streetball-a: Mladegs PAK – Bonito

0
1468

Prnjavorksa kompanija Mladegs Pak DOO sa svojim brendom Bonito biće zaštitni znak ovogodišnjeg Streetballa koji je tradicionalne igra na Trgu srpskih boraca više od 20 godina.

Podsjetimo, „Vivia 3×3 Streetball Prnjavor 2017.“ od prošle godine uvršten je u kalendar takmičanja pod okriljem Medjunarodne košarkaške Federacije Fiba. Prošlogodišnji šampion turnira bila je najbolja BH ekipa „Ecos Romari“ iz Viteza koja je uz novčanu nagradu osvojila i 15.600 poena a MVP turnira Željko Palavra je trenutno najbolje plasiran basketaš i 44. na svjetskoj rang listi.

Najavljan je dolazak visokorangiranih ekipa iz regiona tako da će Prnjavor u profesionalnom dijelu turnira imati priliku da uživa u veoma jakom basketu.

Očekuje se izuzetno kvalitetan turnir i u mladjim kategorijama, osim domaćih do sada su prijavljene i ekipe iz raznih gradova RS (Banja Luka, Teslić, Gradiška, Srbac, Derventa, Ugeljevik i dr) te se sa pravom može reći da kvalitet prnjavorskog basketa ne treba da brine za budućnost.

Ovogdišnji turnir imaće i humanitarni karakter, tokom turnira promovisaće se projekat “Trojka iz bloka”, inače idejni sportsko-humanitarni projekat Humanitarne organizacije Srbi za Srbe, pomoću kojeg se kroz turnire u brzom šutiranju trojki prikupljaju sredstva namenjena za pomoć socijalno ugroženim porodicama koje žive na području Srbije i regiona i broje četvoro i više dece

U petak nas očekuju prvi mečevi a oganizatori najvljuju i mnogobrojne nagrade za publiku.

Prijave za seniorski dio turnira trajace do 20. jula i mogu se izvršiti u Billiard cafe Gordon i na FIBA 3X3 sajtu www.3x3planet.com.

PODIJELI