Genijalan glumac improvizovao ove scene: “Svi smo ga u čudu posmatrali”

0
441
ilm Džoker izazvao je različite reakcije gledalaca, a na putu je da ostvari zaradu veću od 900 miliona dolara na svjetskom nivou.

Sve je to, smatra se, zbog genijalnog performansa Hoakina Finiksa, koji je, otkrivaju producenti i reditelji, improvizovao nekoliko scena u ovom filmu.

Finiks je u svakoj sceni dao svoj maksimum kako bi što uvjerljivije odglumio lik Džokera, a producenti otkrivaju da se u ulogu unio toliko da je nekoliko puta sam odlučio šta će da radi u određenim scenama.

“Neke scene su detaljno isplanirane, poput one kada je u telefonskoj govornici ili kada se penje uz stepenice. Druge su rađene neplanski”, rekli su producenti i reditelji.

U filmu možemo da vidimo scenu gdje Artur Flek (Finiks) stoji pored frižidera, zatim vadi stvari iz njega i ulazi unutra i zatvara vrata za sobom.

“Kada je ušao u frižider, prvo nismo mogli da shvatimo šta radi. Namjestili smo dvije kamere, a Finidž je razmišljao o tome šta bi uradio da trpi od velikih posljedica nesanice. Svi smo ga u čudu posmatrali i ono što smo vidjeli nam je bilo veoma čudno. Šta on radi, da je li to upravo ušao u frižider? Bilo je zabavno i čudno pratiti njegove pokrete”, otkrivaju oni.

Dodaju kako se identična stvar desila više puta, jer je Finidž želeo da eksperimentiše, piše klix.ba.

“Scena u kojoj Artur puca u zid je isplanirana, svi smo znali da će u jednom momentu da ispali metak iz pištolja. Međutim, kad je kamera počela da snima, Finidž je ustao, počeo da igra i priča sam sa sobom. To nas je iznenadilo. Nismo željeli da ga prekidamo i pustili smo ga da nastavi sa onim što je zamislio”, izjavili su producenti.

(Agencije)

PODIJELI