HOROSKOP ZA JUL NAJAVLJUJE PUNO LJUBAVI: Blizancima stiže sreća, Ovnovima olakšanje, a Lavu veza iz prijateljstva

0
2437

Sudeći po horoskopu, mjesec jul mnogima će da bude ispunjen ljubavlju!

Ovan
Mars provodi svoje posljednje dane u Ovnovoj kući veze. Napustiće ovu kuću 28. jula nakon gotovo osmomjesečnog boravka u njoj, a to će donijeti olakšanje u odnosima sa drugima, bez obzira na to da li je riječ o ljubavi, braku, poslu ili karijeri.

Do 28. jula, ipak, Ovnovima će u vezi biti raznih dešavanja. Partnerstvo će biti centar nekih važnih odluka, ali i konflikata i ravaliteta. Izbjegavajte nametanje svog pogleda na stvari na previše direktan i agresivan način.
Ipak, dinamičnost koju je Mars donio može biti upotrebljena i konstruktivno, i to u zajedničkim aktivnostima ili onima koje za cilj imaju opšte dobro. Saradnja i blagonaklon stav su dobrodošli.

Takođe, u julu će i Venera, vladalac Ovnove kuće parova, podstaći komunikaciju i razmjenu osjećanja, i podariti snagu da vaš sastanak ili putovanje dobije pravu romantičnu prirodu.

Bik
Astrološki trendovi u julu će za Bika biti više praktični nego romantični. Bikovima je sada potrebnija sigurnost i opipljivija sredstva ubjeđivanja, tako da će bolje reagovati na ono što puni novčanik nego na šetnju po mjesečini. Osjećanja će se prije probuditi lijepim poklonom nego ljubavnom pjesmom.
Ipak, negdje prije početka posljednje dekade jula, počeće da raste vaša osjećajnost i reagovanja na ljubavne šapate i poruke (uključujući i one u elektronskom obliku, naravno). To će biti idealno vrijeme za zajedničke šetnje i razmjenu osjećanja tokom dugih privatnih razgovora.
Posljednjih deset dana jula mogli biste da ostvarite bliskost sa voljenom osobom na kraćem putovanju, ili da sretnete osobu koja bi mogla da probudi u vama ona posebna slatka osjećanja.
Krajem mjeseca, Mars ulazi u Bikovu kuću parova, u kojoj se trenutno nalazi Saturn. To je početak perioda koji parovima uliva energiju ali i mogućnost konflikata.

Blizanci
Sa Venerom, planetom ljubavi koja je u Blizancima veoma precizno pozicionirana, prve dvije dekade jula će biti prava poslastica: ljubav će lako pronaći put do vas a čitav univerzum će se udružiti da ispuni vaše srce zadovoljstvom i srećom.
Venera donosi optimizam i nježnost, podariće vam šarm i eleganciju, i okružiće vas svilenim šalom osjećajnosti. Popularnost će početi da vam raste i rađaće vam se nove želje. Ako zaista želite da budete srećni, samo poslušajte Veneru i njene savjete i otvorite svoje srce.
Još jedna dobra vijest za Blizance je da Jupiter, vladalac kuće u kojoj Blizancima stanuju veze, ulazi u Lava, vašu treću kuću i tu će ostati čitavih godinu dana. Sa Jupiterom u kući komunikacije i misli, Blizanci imaju veliku šansu da svoju vezu podrede strasti i njeguju je kroz priču i duhovnu harmoniju.

Rak
U julu 2014. stvari će se promijeniti. Nakon što je bio uz vas čitavih godinu dana, Jupiter napušta Raka, a strast i želje za avanturama se pomalo primiriti.
Mars, vladalac rakove kuće ljubavi i erotičnosti, takođe napušta Vagu, odnosno poziciju u kojoj je mogao da vas poremeti u erotskom životu proteklih osam mjeseci. Generalno, pritisak popušta i opada postepeno a čitav proces će se završiti posljednjih dana u mjesecu.
Juli će vam takođe donijeti i sentimentalne uspjehe u prvoj dekadi mjeseca kroz trigon koji Sunce formira sa saturnom (vladarom vaše kuće veze), a u posljednjoj dekadi sa Venerom.
Zavodljiva i seksualna Venera će biti u Raku počevši od 18 jula. Ta pozicija će posebno povoljno uticati na ljubav, harmonične odnose i saradnju, olakšavajući put novim emotivnim vezama, podmlađivanju postojećih ili povratku ljubavnih odnosa iz prošlosti.

Lav
Vladalac kuće Lava, kada je riječ o vezama, imaće dobre aspekte tokom jula, pa će vam se ukazati vrlo povoljne okolnosti. Podrška će vam stići odakle se najmanje nadate, što će ohrabriti vašu diskretnu, romantičnu stranu.
U prvoj polovini jula, Venera će biti na položaju povoljnom za veze koje izrastaju iz prijateljstava. Takođe, Venera donosi dosta zabave i emocija od strane prijatelja, ako budete učestvovali u nekim grupnim aktivnostima, poput kongresa i projekata.
Vrlo važan datum je 16. jul: Jupiter će ući u kuću Lava. On će donijeti početak perioda ispunjenja i zadovoljstava na nekoliko nivoa, zajedno sa poljem ljubavi, jer je Jupiter vladalac ljubavi i seksualnosti u kući Lava.

Djevica
Merkur, vladalac Djevice, nalaziće se u blizini Venere tokom skoro čitavog Jula, prvo u Blizancima, a zatim u Raku. Ova neposredna blizina pokrenuće romantično raspoloženje, veću potrebu za ljubavlju, bliskosti i zajedništvom.
Veze koje Djevice budu započele biće nježne i harmonične. Ako ste sami, mogli biste sada da uđete u jednu takvu vezu. Nova veza je moguća, posebno ako uzmemo u obzir da Merkur i Venera zauzimaju najveći dio horoskopa Djevice, a koji zajedno imaju naklonost ka izlascima, socijalizaciji i donose mogućnost upoznavanja novih ljudi.
Druga polovina jula iz ljubavnog ugla najviše obećava, jer će Merkur i Venera formirati krug sa Neptunom, koji se nalazi u kući ljubavi Djevice. Ali, moraćete da ostanete „pri zemlji“, jer je Neptun sklon da vam daje nade koje nisu baš realistične.

Vaga
Prve dvije nedjelje jula biće vrlo zabavne i prepune lijepih trenutaka, ali i momenata koji će vas nervirati. To se dešava jer Mars, vladalac kuće ljubavi Vage, formira povoljnu vezu sa Venerom, planetom ljubavi i harmonije, ali i kvadrat sa eksplozivnim Suncem.
Jul će, u svakom slučaju, biti vrlo važan za vaš ljubavni život, na prvom mjestu zato što će Venera biti u najvišem dijelu horoskopa, podržavajući ljubav.
Sa druge strane, Mars će biti tačno u Vagi i ljubavne veze staviti u prvi plan. To nije ništa novo, jer je položaj planeta takav još od decembra, ali, iako Mars u Vagi najviše brine za ljubavnu sferu, ne čini to uvijek na pozitivan način.
Dobre vijesti su da će 28. jula Mars napustiti Vagu i zbog toga će pritisak opasti, razmirice će se riješiti, a veze će biti harmoničnije.

Škorpija
Venera, planeta ljubavi i vladalac ljubavne kuće Škorpije, nalaziće se u pisterioznom polju vaše osme kuće prve dvije nedjelje jula. Osma kuća neće ohrabrivati inicijativu i akciju, ali će zalaziti u dubinu osjećanja, pokušavajući da izvuče najsuptilnija značenja, analizira nijanse, suoči se sa strahovima i frustracijama ili prkosi tabuima.
Drugim riječima, osma kuća će vas stimulisati da vježbate svoje psihološke i istraživačke sposobnosti, kako biste razumjeli skrivena značenja veze i tajne principe zbog kojih partner preuzima inicijativu.
Venera će 19. jula ući u devetu kuću Škorpije i podstaći ljubavna putovanja, kao i ljubav na daljinu, ali i intelektualnu i duhovnu povezanost.

Strijelac
Prva polovina mjeseca nagoveštava da će ovaj period biti nešto posebno. Venera, planeta ljubavi, prolazi kroz vaše polje ljubavi gdje se takođe nalazi i Merkur, vladar vašeg ljubavnog polja. A to znači sreću u ljubavi, nježnost, harmoniju i razumijevanje u braku.
Venera donosi senzualnost, pružiće vam romantičnu atmosferu i doprinijeće stvaranju povoljnih ljubavnih okolnosti. Merkur će takođe imati generalno pozitivnu i povoljnu ulogu i stimulisaće komunikacije.
Prva polovina jula će zato biti idealan period da ga provedete sa voljenom osobom ili za upoznavanje sa osobom sa kojom ćete provesti ostatak života. Drugi dio jula će biti mirniji, diskretniji i okrenućete se razmišljanjima.

Jarac
Tokom jula, ljubavni odnosi biće centralno mjesto pripadnicima ovog znaka. Sunce će ostati u vašem polju ljubavi, tako da će ljubav, brak ili veza biti u prvom planu. Voljena osoba postaće vam glavna preokupacija tokom ovog mjeseca, a ukoliko ste sami, ovo će vam postati najbitnija stvar koju treba riješiti.
U vaše polje ljubavi se 13. jula vraća Merkur, kako bi završio dešavanja koja su započeta prošlog mjeseca, a koja imaju veze sa komunikacijom između partnera, bilo da je u pitanju dodjeljivanje nekih zadataka ili prožimanje privatnog i poslovnog života.
Do 18. jula, tranzit Venere kroz Blizance će učiniti da neki pripadnici ovog znaka pronađu ljubav na radnom mjestu, u teretani ili čak u čekaonici kod ljekara. 18. jula, Venera ulazi u vaše polje ljubavi, što obećava dobro razumijevanje i sreću u vašem ljubavnom životu.

Vodolija
Do 18. jula ćete imati koristi od Venerinog čudesnog prisustva u vašem polju ljubavi. Venera će pojačati vaše emocije, preplaviće vas senzualnošću, učiniće vas privlačnijim i otvoriće vam vrata za moguću novu ljubavnu priču.
Iako će vazduh oko vas biti ispunjen slatkim mirisom romantike, impuls tijela će da prevlada, tako da će vaše tijelo biti mnogo osjetljivije, prijemčivije na nadražaje. Ovo je savršen period da istražite svoj erotski potencijal i da unaprijedite privatni život.
U posljednjoj dekadi jula vaše polje ljubavi dolazi u centar pažnje tranzitom Sunca, koje ukazuje na potrebu da pronađete srodnu dušu, da dijelite i da budete sa nekim na istoj talasnoj dužini. Partner i zajednički život će formirati osu oko koje će se vrtjeti vaši ciljevi.

Ribe
Pred vama je veoma romantičan mjesec. Vaše polje ljubavi i erotike biće veoma burno. Tu će Jupiter da provede posljednje dane prije nego što ga napusti 16. jula, ali kako se čini, to će biti najefikasniji dani.
Tada će imati Sunce na svojoj strani, a njihov udruženi efekat imaće neophodnu snagu da priredi značajne ljubavne događaje Ribama.
Kombinacija Jupiter – Sunce u vašem polju ljubavi i erotike doneće entuzijazam, strast, žeđ za avanturom i sreću. Sunce će tu boraviti do 23. jula. /kurir/

PODIJELI