Ivan Ivanović skinut sa programa

0
1267

Najgledaniji tok-šou “Veče sa Ivanovom Ivanovićem” večeras neće biti emitovan na „Prvoj“, saznaje “Blic” na ovoj televiziji.

Prema našim saznanjima, emisija je skinuta po direktnom nalogu vlasnika ove televizije, grčkog biznismena Tea Kirijakua. Na “Prvoj” nisu mogli da potvrde, ali nisu želeli ni da demantuju naša saznanja da večeras neće biti Ivanovićeve emisije.
– U ovom trenutku jedino što možemo da vam kažemo jeste da ćete u ponedeljak dobiti informaciju šta će biti sa emisijom “Veče sa Ivanom Ivanovićem” – kažu za “Blic” u PR službi ove televizije.
Autor ove emisije Ivan Ivanović nije odgovarao na pozive novinara “Blica”, tako da je javnost ostala uskraćena za njegov komentar o skidanju njegovog večerašnjeg šoua.
I dok TV „Prva” krije razloge zašto večeras neće biti poznate emisije, saznajemo da je vlasnik televizije skinuo “Veče sa Ivanom Ivanovićem” zato što su voditelj i njegovi gosti u prošlonedeljnoj emisiji na prilično neprijatan način ismevali predsednika Srbije Tomislava Nikolića i njegovu suprugu Dragicu.
– Izgleda da su malo preterali sa šalama na račun predsednika Srbije i njegove supruge, jer su neke čak bile i vrlo neukusne. Sasvim je moguće da je to i razlog zbog koga je večerašnja emisija skinuta sa programa – otkriva za “Blic” izvor blizak produkciji.
Ivanović se nekoliko puta sprdao sa predsednikom tokom poslednje emisije. Prvo je predsedniku montirao izjavu iz filma “Lepa sela, lepo gore”, kojom je objasnio kako Vučićevi ministri nisu njegov nivo: “Da se vi školovani nešto pitate, otišli bi i Srbi i Srbija u ku…” Potom su “proročkom, Tarabićevskom izjavom” nazvali njegovu izjavu u kojoj brani humanitarni rad svoje supruge Dragice: “Kroz 100 godina će dva Srbina razgovarati i reći kako se zvao onaj predsednik, muž Dragice Nikolić, koja je napravila 20 porodilišta u Srbiji.“
I na kraju su “objasnili” da Nikolić daje ovakve i slične izjave jer je “neispavan” pošto mu iznad glave u Bajčetini lete avioni, pa su zbog toga morali da uvedu zabranu letova iznad predsednikove seoske kuće. Još su dodali i da će zbog toga iz donacija biti izgrađenja “vazdušna obilaznica oko Bajčetine do kraja 2015. godine“.
Da li je Tomislav Nikolić ovog puta došao glave Ivanu Ivanoviću, saznaćemo u ponedeljak.
Podsetimo, Ivanović je počeo da radi na televiziji 2007. sa formatom “Keš taksi”. Posle toga je bio voditelj rialitija “Survajver”, a “Veče sa Ivanom Ivanovićem” startuje 14. maja 2010. Tokom pet godina na Ivanovoj fotelji su se našli mnogi, uključujući i bivšeg hrvatskog predsednika Stipu Mesića, ali i svetske zvezde poput Stinga i Bilija Ajdola. Ivan je bio i član žirija šoua TLZP. /blic.net/

PODIJELI