IZBORI – SDS- Šarović: Pobjednička atmosfera u Prnjavoru

0
457

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je da je atmosfera u Prnjavoru dobra, pobjednička za šta je najzaslužniji kandidat ove stranke za načelnika opštine Milan Aleksić.

Šarović je Aleksiću čestitao za uspješno obavljenu predizbornu kampanju, te izrazio uvjerenje da će biti najbolji načelnik Prnjavora jer njegova snaga, energija i karakter garantuju da će poslije pauze od jednog mandata SDS-a u Prnjavoru ponovo imati vlast.

On je ocijenio da je napravljen sjajan izbor sa mladim kadrom na odborničkoj listi SDS-a u Prnjavoru, sa velikim brojem žena. Šarović je novinarima nakon druženja sa kandidatima ove stranke na gradskom trgu u Prnjavoru, rekao da je ponovo došlo vrijeme SDS-a ne samo u ovoj opštini, nego u cijeloj Republici Srpskoj.

“Prnjavor je važno mjesto, sa novim načelnikom počinje proces za 2022. godinu. Ako osvojimo ovu opštinu, treba onda da osvojimo i Banjaluku, odnosno da preuzmemo odgovornost za cijelu Republiku Srpsku”, istakao je Šarović.

Kandidat SDS-a za načelnika opštine Prnjavor Milan Aleksić kaže da su stanovnici ove krajiške opštine sa pažnjom tokom proteklih mjeseci saslušali SDS-ove stavove i ideje kako Prnjavor učiniti boljim mjestom za život, kako od Prnjavora napraviti modernu sredinu.

“Činjenica je da SDS ima jaku podršku. Kao najmlađi kandidat za načelnika ove stranke u Republici Srpskoj i najmlađa lista u Srpskoj imamo za cilj izbornu pobjedu. Želimo priliku da sve što smo čuli od naših sugrađana sprovedemo u djelo. Imamo sve više pristalica što će potvrditi i neka dešavanja narednih dana”, rekao je Aleksić.

On je dodao da SDS ide u dobrom pravcu, da ima šta da ponudi stanovnicima Prnjavora, kao i da je ovo početak uspješne, nove priče za Prnjavor.

SRNA

PODIJELI