“Ja joj dugujem ono što sam danas”: Karleuša otrkila koje Divnine riječi odzvanjaju u njenoj glavi

0
366
Jelena Karleuša je tokom gostovanja u emisiji “Šok tok” na televiziji “Prva” pričala i o teškim momentima tokom teške bolesti njene majke Divne Karleuše, koja je nažalost preminula poslije borbe sa rakom.

JK je navela da je bila pod velikim stresom.

– Ja sam skoro godina nosila periku, jer mi je od stresa opala kosa. To se ne zna – rekla je Jelena Karleuša i dodala:

– Ja jesam poklekla. Nema strašnije stvari da neko kao ja, bori i pobedi u svakoj situaciji, ne može da spasi nekoga koga voli najviše na svijetu. Ona je meni klizila niz ruku i nisam mogla da je spasim – rekla je JK.

Voditelj Ognjen Nestorović pitao je Jelenu koje Divnine reči odzvanjaju u njenoj glavi, to jest, šta je JK govorila njena majka.

– Ja samo njene reči čujem. Za loše ljude je govorila, kada se ja zapalim u besu, ona kaže: “Sine, strpljen, spašen i svako će se od njih svojom mukom zabaviti”. To mi je govorila. I govorila mi je toliko divnih i pametnih stvari. Ona je ostavila divan trag. Naučila me je da trag ostavljaju samo dobri ljudi. Dobri ljudi, veliki borci… Ono što smo imale moja majka i ja, to se zove apsolutna ljubav. Ja joj dugujem ono što sam danas i ono što ću biti. Niko me nije hvalio kao ona – navela je Jelena Karleuša.

telegraf
PODIJELI