JADI VELJKA RAŽNATOVIĆA: Mama me uhodi!

0
2186

Kako je već izjavljivala, Svetlana Ceca Ražnatović najviše strahuje za svoju djecu kada su u noćnom provodu, i da je u stanju da ih zove po 100 puta da provjeri da li su dobro.

Naime, Veljko je na društvene mreže stavio fotografiju na kojoj u ruci drži čašu sa viskijem, a Ceca je očigledno odmah vidjela sliku i svom mezimcu poslala ljutitu poruku. Mladom Ražnatoviću je, izgleda, bilo simpatično to što mu je mama poslala SMS, pa je njihovu prepisku takođe pokazao virtuelnim prijateljima.

ceca i veljko

– Pa, bre od 21 čas piješ dupli viski! Užas! – napisala je folk diva svom nasljedniku, a on joj je odgovorio:
– To je, mama, mešano sa energetskim pićem, pijem običnu dozu – pokušao je da se opravda Veljko, ali je ovom porukom, čini se, još više naljutio Cecu.

– Još i otrov, energetsko piće – zabrnuto je odgovorila pjevačica, a kako bi je Ražnatović oraspoložio i stavio do znanja da ne treba da brine, izjavio joj je ljubav:
– Voli te sin, prestani da me uhodiš – glasio je SMS od Veljka.

prepiska

Ova prepiska je pjevačicinom sinu bila vwoma zanimljiva, pa je podijelio sa svojim prijateljima i napisao ispod poruke “Mama Bog” i stavio srce.

Podsjećanja radi, Ražnatović je više puta isticao da ne voli da sekira mamu, a nedavno je obajavio i fotografiju sa njom i napisao je:
– E, to je ljubav, rođaci! Kratko i jasno… da se zna. Nije ni ova, ni ona, ni ostala rodbina, nego je Ceca! Nego kako?! Jedna je majka – bio je jasan Veljko. /alo.rs/

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here