Javni poziv za dodjelu podsticaja za zapošljavanje povećanjem proizvodnih kapaciteta

0
515

Načelnik opštine Prnjavor objavljuje JAVNI POZIV

za dostavljanje prijava za dodjelu podsticaja za zapošljavanje povećanjem proizvodnih kapaciteta preduzeća registrovanih na području opštine Prnjavor

Pozivaju se privredni subjekti registrovani na području opštine Prnjavor, da podnesu prijave  za dodjelu podsticajnih sredstava za nabavku mašina i opreme.

Prijave za dodjelu sredstava podnose se u Šalter sali opštine Prnjavor i dostavljaju se Odjeljenju za lokalni ekonomski razvoj i društvene djelatnosti.

Javni poziv za dostavljanje prijava za dodjelu podsticaja za zapošljavanje povećanjem proizvodnih kapaciteta preduzeća registrovanih na području opštine Prnjavor, objavljen je 13.02.2020. godine, i traje petnaest dana od dana objavljivanja, odnosno zaključno sa 28.02.2020. godine. Naknadne i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.Javni poziv sa informacijama o uslovima za ostvarivanje prava za dodjelu podsticaja i dokumentaciji koju je potrebno priložiti objavljen je na oglasnim tablama Opštinske uprave opštine Prnjavor i zvaničnoj internet stranici opštine Prnjavor:

Sve ostale informacije mogu se dobiti na telefon broj: 051/663-740, lokal 232.

Opština Prnjavor

PODIJELI