“Jedan slatkiš jedno dijete” humanitarna akcija srednjoškolaca (FOTO)

0
1028

U humanitrnoj akciji “Jedan slatkiš jedno dijete” koju su proveli prnjavorski srednjoškolci u saradnji sa Centrom za socijalni rad i prnjavorskim marketima, podijeljeno je oko 300 paketića, za djecu u stanju socijalne potrebe kao i za djecu sa posebnim potrebama iz dnevnog centra “Neven”.

dom-kulture-podjela-paketica

U Centru za kulturu Prnjavor podijeljeno je 300 paketića za mališane koji su u stanju socijalne potrebe kao i djeci ometenoj u razvoju iz dnevnog centra “Neven”.

Ovu tradicionalnu humanitarnu akciju “Jedan slatkiš jedno dijete” proveli su učenici srednjoškolskog centra “Ivo Andrić” i učenici prnjavorske Gimnazije u saradnji sa Centrom za socijalni rad.

Akciju su podržali i pomogli veći prnjavorski marketi.

danijela-kuzmanovic-savjet-ucenika-ssc-ivo-andric-prnjavor

“Akciju prikupljanja paketića smo provodili 15 dana u marketima našeg grada kako bi mališanima uljepšali novogodišnje praznike”, rekla je Danijela Kuzmanović, predsjednik Savjeta učenika SŠC “Ivo Andrić.

jovana-gimnazija-prnjavor

“Bliži se Nova godina i vrijeme je poklanjanja. Zato je Savjet učenika Gimnazije odlučio organizovati akciju “Jedan slatkiš, jedno dijete” sa ciljem da se skupi što više slatkiša za paketiće koji su uručeni djeci iz socijalno ugroženih porodica”, rekla je Jovana Jokić, učenica drugog razreda Gimnazije Prnjavor.

predstava-dom-kulture-prnjavor

Glumci dramske scene SKPD “Prosvjeta” izveli su predstavu za mališane kojom su uljepšali ovo druženje.

TV K3

PODIJELI