Jelena Tomašević publici predstavila pjesmu “Sve ispočetka”

0
351

Jelena Tomašević svojoj publici za kraj ljeta i početak jeseni poklanja vedru numeru “Sve ispočetka”, koja nosi snažnu poruku i dobar ritam, a kojom ujedno najavljuje i novi album.

“Iako je jesen na pragu, željela sam da odstupim od tog nepisanog pravila da su samo ljetnje pjesme vesele i vedre i da svojoj publici poklonim kompoziciju koja budi pozitivnu energiju, daje snagu i entuzijazam i šalje poruku da se neke stvari koje su nas u životu opterećavale i boljele ostave iza sebe i krene naprijed u novi, bolji život. Vjerujem da nikada nije kasno za novi početak u životu, ljubavi, karijeri, međuljudskim odnosima, u svemu”, govori Tomašević.

Dodala je kako živimo u vremenu velikih promjena i da poznaje mnogo ljudi koji se nalaze u prijelomnim trenucima svog života u svakom smislu, koji završavaju sa starim navikama, ljubavima, načinom života, želeći da krenu ispočetka u nove pobjede, prenose Nezavisne.

“U ovoj pjesmi nema ničega iz mog života, ali je pjevam u ime svih mojih bliskih prijateljica, koje izlaze iz loših veza, koje su gorjele do poslednjeg momenta, a onda su riješile da se oslobode manipulatora. Shvatile su da početi sve ispočetka nije poraz, već pobjeda i život i da se ljubav rađa iz ljubavi prema samom sebi, da bismo mogli da je dijelimo sa drugima”, kaže.

Ovo je prva od snimljenih pesama za moj novi album. Muziku i tekst je radila Leontina Vukomanović, a aranžman Darko Dimitrov.

“Radujem se što će publika uskoro čuti nove pjesme koje su za mene pisale moje drage kolege Maja Sar, Sergej Ćetković, Aleksandra Milutinović, Goran Kovačić, ali i moj saradnik iz benda Branko Koprivica, na čiju muziku sam napisala tekst, a aranžmane je uradio Mahir Sarihodžić”, navodi popularna pjevačica.

(Glas Srpske)

PODIJELI