Kako će pomračenje Mjeseca 8. oktobra uticati na vaš horoskopski znak

0
1465

Uticaj pomračenja može da se osjeća i sljedećih šest mjeseci, pa je važno biti smiren i pažljiv. A kako i na koja polja života će osjetiti uticaj različiti znaci horoskopa, pokušaćemo da damo odgovor u nastavku

Pomračenje nije fatalna, negativna pojava koje treba da se plašimo, uobičajena je i dešava se nekoliko puta godišnje, piše Stil

Specifičnost ovog pomračenja je u tome da je u konjukciji sa Mjesecom Mars i to u retrogradnom hodu, a u širokoj konjukciji sa Suncem je Uran, tako da dobija na značaju i na snazi. Uopšteno govoreći važno je ne započeti, ili ne rasplinuti konflikt, živjeti u skladu sa reciprocitetom ­“ono što ne želim sebi ­ne činim drugima“.

Uticaj pomračenja može da se osjeća i sljedećih šest mjeseci, pa je važno biti smiren i pažljiv. A kako i na koja polja života će osjetiti uticaj različiti znaci horoskopa, pokušaćemo da damo odgovor u nastavku.

Ovan
Ne budite egocentrični, ne stavljajte svoje odluke u prvi plan. Potrebno je naći kompromis i riješiti situaciju na što bezbolniji način. Nikako nije dobro raspravljati o problemima u braku, ili vezi, zato što lako možete doći do raskida, zbog koga ćete se vrlo uskoro pokajati. Partnerstva u poslu su takođe na probi, pa se može desiti da uvređeni nekom trenutnom situacijom prekinete nešto što vam daje materijalnu sigurnost. Budite taktični i oprezni.

Bik
Potrudite se da što manje stvari krijete od sebe i drugih. Mjesec će u pomračenju biti u vašem prirodnom polju tajni, pa se lako može desiti da neke tajne koje ne želite da drugi znaju, baš tada izađu na vidjelo. Na poslu se uzdržite od ogovaranja kolega i pretpostavljenih, jer možete imati štetu od toga. Budite iskreni i suočite se sa istinom, koliko god da ona izgleda neprijatno, ne rizikujte da vaši bližnji to saznaju na neprijatniji način.

Blizanci
Želje su jedno, a mogućnosti drugo. Ne bi trebalo da previše maštate, nego tražite realne okvire za konkretne akcije koje bi poboljšale vaš život. Dakle, prihvatite savjet narodne poslovice „bolje vrabac u ruci, nego golub na grani“ i zadovoljite se onim što imate, a ne frustrirajte se mnogo oko nečega što nemate, i ne postoji šansa da ćete ga skoro imati, i na poslovno­finansijskom i na emotivnom planu. Naučite da cijenite sve što ste postigli.

Rak
Neprijatnosti možete očekivati sa roditeljima, ili djecom. To neće biti nešto što se sada dešava odjednom, to je odraz dugogodišnjeg neslaganja, ali će ono sada kulminirati. Dakle, ako ste se pravilno i sa poštovanjem postavljali u porodičnim odnosima, sada nemate razloga da brinete, ali ako ste suviše preuzimali odlučivanje, sada vam se mogu suprotstaviti. Izbjegavajte svađe i sa osobama na visokim funkcijama, jer vam mogu zatrebati.

Lav
Braća i sestre mogu biti izvor problema, ili u smislu da imate zajednički problem i sukob mišljenja, ili da oni zapadnu u problem koji treba da im pomognete da ga riješe uz vašu pomoć. Bilo bi dobro izbeći kraća putovanja ukoliko nisu obavezna i svakodnevna, jer možete imati kvarove, ili neprijatnosti. Dugo nedovršeno obrazovanje vas sada može mučiti, a dobro je ako sada donesete odluku da ga privedete kraju, do diplome.

Djevica
Pripazite na novac, lična dokumenta, hartije od vrijednosti, mogući su gubici. Vaše finansije će poslije ovog uticaja krenuti na bolje, ili na gore i to osjetnijom promjenom, a sve će zavisiti od toga koliko ste pripremili teren i marljivo radili na svim mogućnostima da popravite svoj materijalni položaj. Ukoliko imate sudska ročišta nekoliko dana oko 8. oktobra, trebalo bi da ih odložite, jer da ste na bilo kojoj strani, nećete dobiti povoljna rješenja.

Vaga
Brak, javnost i partnerstva su polje na kojima je došlo do tačke kada treba da odlučite jednom zauvijek šta je dobro, a šta loše po vas. Ne nastojte da se po svaku cijenu dopadnete ljudima i da im ugodite, stvarajući frustraciju u sebi. Budite iskreni prema tome šta zaista želite i budite svesni da li to zaista možete postići. Mada ste skloni kompromisima, sada će se situacija riješiti, a na vama je da to bude u skladu sa vašim očekivanjima.

Škorpija
Tajne veze i tajni poslovi su na udaru ovog aspekta i velika je vjerovatnoća da ćete zbog dodatneenergije Saturna koji hoda vašim znakom, ne samo biti suočeni sa razotkrivanjem, nego i sa sankcijama. Bilo da vas ostavi bračni partner, ili da dospijete pod lupu i istragu, sve i da nije pravna, bićete osuđeni ponašanjem svoje sredine. Dakle, budite naročito oprezni i razmislite o tome da izbjegnete način da imate ovakve posljedice.

Strijelac
Izvjesni su problemi na emotivnom planu, udaljavanje od partnera, dok se starijim pripadnicima znaka može desiti da im donesu odluku da napuste zajednički stan i počnu samostalno da žive, ali to neće biti izvedeno bez svađe i neprijatnosti. Što se mlađih tiče, oni neće moći da budu preslobodni u vezama i da kreiraju ponašanje svojih partnera prema onome što se njima dopada, nego da se potrude da ovu vezu sačuvaju.

Jarac
Dom, porodica i raspave unutar porodičnih odnosa su u prvom planu. Ako ste odlagali suočavanja sa razmimoilaženjima oko važnih pitanja, neko sada neće moći da čeka. Tražiće od vas odgovor sada i odmah. Ne kupujte i ne prodajte nekretnine nekoliko dana prije i poslije 8. oktobra. Ne postavljajte se iznad ostalih u porodici, težite da čak i u napetim situacijama, zadržite ravnopravnost u komunikaciji.

Vodolija
Oni koji su odlagali ispite, prekvalifikacije i specijalizacije, sada vjerovatno neće moći dalje da ih odlažu, ili će imati mnogo nepovoljnije uslove, nego ranije. Savjetuje se da ne putujete u inostranstvo tih nekoliko dana, niti da sklapate velike poslove sa strancima. Jasna odluka o tome kojim smjerom treba da ide vaša budućnost će značajno pomoći i ne tvrdite pazar, da ne bude po poslovici­ „ko traži veće, ­izgubi i ono iz vreće“.

Ribe
Lekciju raspolaganja novcem i vrijednostima vi vrlo sporo učite i teško primjenjujete naučeno. Sada možete postati svjesni koliko ste se nepotrebno prezadužili i koliko je to bilo besmisleno. Biće teško sada sva dugovanja riješiti, bez posljedica u smislu nezadovoljstva i nervoze. Obećavajuće je da će ova situacija u nekom roku da vas nauči da sličnu grešku ne ponovite. Dakle, razmisliti prije šopinga, trebalo bi da postane vaše pravilo ponašanja. /kurir/

PODIJELI