Kalabić za SRPSKAINFO: Pozivam Dodika i „Elektrokrajinu“ da saopšte prave razloge za moju smjenu ILI ĆU JA DA PROGOVORIM

0
488

Pozivam „Elektrokrajinu“ i Milorada Dodika da javno kažu prave razloge za moju smjenu. Ako to ne učine, onda ću ja da pozovem sve medije u Republici Srpskoj i sve ću da im kažem.

To je za Srpskainfo rekao Drago Kalabić (SNSD), koji je juče smijenjen s mjesta rukovodioca Radne jedinice „Elektrodistribucija“ Prnjavor zbog, kako je obrazloženo, potrebe unapređenja procesa rada.

– To je smiješno obrazloženje i niko ne vjeruje u njega. Ovo je politički obračun sa mnom. Da li iza njega stoje Željka Cvijanović, Darko Tomaš ili Milorad Dodik? Znam šta je u pitanju. Sve što sam uradio ponovio bih. Zašto su tolike kukavice pa ne žele javno da kažu prave razloge za smjenu? Niko me nije ni nazvao, za smjenu sam saznao iz medija – kaže on.

Kalabić je samo jedan u nizu funkcionera u Srpskoj koji su u posljednje vrijeme ostali bez funkcije. Najviše ih je bilo iz DNS, ali nisu pošteđeni ni kadrovi SNSD i SP.

Srpskainfo

PODIJELI