Ko to pravi nered u kancelariji

0
500

Australijanka Bri Blekmen radi kao istraživač na Nacionalnom univerzitetu u Kanberi. Jednog jutra u svojoj kancelariji zatekla je nered, ali i krivca koji je malo „pospremio kancelariju“.

Žena je u prvom momentu zbog nereda i razbacanih stvari pomislila da joj je neko provalio u kancelariju, ali je shvatila da ništa nije ukradeno, već su stvari samo razbacane. Tada je shvatila da u kancelariji ima i društvo.

„Tek kada sam otišla da proverim svoj kompjuter, koji je na drugoj strani sobe, videla sam malo lice koje me gleda,primetila sam izmet i urin“, rekla je Bri za BuzzFeed News.

Uljez? Uobičajeni australski četkastorepi penjač, oposum, koji je u kancelariju ušao preko krova.

„Izgledao je rezignirano i, naravno, pomalo uplašeno i zbunjeno. Sudeći po broju knjiga koje su pale s polica, mislim da je više puta pokušao da se popne na police, do krova, da izađe putem kojim je i došao. Bio je pomalo iscrpljen“, dodala je Bri.

Radoznali oposum kao nezvani gost

Žena je životinju nahranila i ponudila joj vodu.

Kampus je par dana bio zatvoren zbog oluja i kiša koje su pogodile Australiju, ali je umiljata životinja otišla.

„Dobila sam mejl da je oposum sam otišao iz kancelarije. Posle odmora hrane i vode, sigurno je dobio snagu i vratio se kroz rupu na plafonu“, zaključila je Bri Blekmen istraživač na univerzitetu u Kanberi.

PODIJELI