Koja je moć vašeg horoskopskog znaka: Strijelac detektor laži, Djevica ljudski tornado

0
854
 
Prema tipičnim osobinama i afinitetima, svakom znaku možemo pripisati jednu supermoć!
Ovan – neograničena energija

Pripadnici ovog znaka lako bi mogli da budu superheroji, s posebnom moći koja se skriva u njihovoj neograničenoj energiji. Ta osobina izlazi na videlo čim imaju cilj koji jako žele da ostvare – to im daje snagu da se kreću brže od metka, preskaču zgrade, ne spavaju, ne jedu – sve kako bi dobili to što žele.

Bik – supersnaga

Ne kaže se uzalud “jak kao bik”. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga. Ona se odnosi i na fizičko i emocionalno odolevanje izazovima i nošenje s teškim situacijama bolje od svih drugih pripadnika Zodijaka. Oni su zaista nesalomivi!

Blizanci – mentalno snimanje

Pripadnici ovog znaka u svijetu superjunaka bi bili oni koji imaju nevjerovatnu sposobnost da upijaju ogromne količine informacija za nevjerovatno kratko vreme. Bilo da čitaju novine, posmatraju ljude oko sebe ili nešto uče, njihova mentalna energija i kapacitet mozga su pravo čudo.

Rak – moć saosjećanja

Da pripadnici ovog znaka imaju jednu supermoć, to bi definitivno bila sposobnost nevjerovatne empatije koja ih odlikuje. Oni su sposobni da shvate i razumiju gotovo sve ljudske motive oko sebe, mogu se povezati sa svakim emotivnim stanjem i generalno uspostaviti vezu sa svakim čovjekom, biljkom ili životinjom na Zemlji.

Lav – gospodar vatre

Njihov vrući temperament udružen s moći koju dobija od Sunca, pripadnike ovog znaka u svijetu superheroja bi lako pretvorio u gospodare vatre. Oni vatru mogu stvoriti iz ni iz čega – samo ako se malo naljute, ali i jednakom brzinom ugasiti, plamenom zaštititi svoje bližnje ili obasipati neprijatelje ako im se približe.

Djevica – ljudski tornado

Brzina i intenzitet koja krasi pripadnike ovog znaka čim imaju neki cilj na pameti, u svijetu superheroja pretvorila bi ih u ljudski tornado. Zahvaljujući sposobnosti razmišljanja pet koraka unaprijed, mogu uvesti pometnju u svoju okolinu i “poremetiti” ih kao tornado, koji je otišao prije nego što je objasnio što je htio – ali budite uvjereni da je to i dobio.

Vaga – mijenjanje oblika

Pripadnike ovog znaka krasi jedna vrla praktična sposobnost – moć prilagđavanja. Kao superheroji, oni bi bili u stanju da menjaju oblike i prilagode se svakoj situaciji, okolini ili ljudima. Ta njihova moć im omogućuje da iskuse život kroz razne pozicije i oblike.

Škorpija – pronicatelji duše

Pripadnici ovog znaka u svijetu supermoći bi definitivno imali vještinu “čitanja” tuđe duše. Zahvaljujući svojoj analitičnosti, logičkom zaključivanju i sposobnosti percepcije, oni bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka mogu već samo gledajući nekome u oči proceniti njihova osjećanja ili bol, koji je njihov cilj i šta zapravo jesu.

Strijelac – detektor laži

Pripadnike ovog znaka krasi sposobnost da vrlo lako “izvlače” istinu iz nekog. Zato bi oni u svijetu superheroja definitivno bili ljudski “detektor laži”, ali do istine ne bi došli zahvaljujući mjerenju pulsa i promjenama u ritmu disanja, već sitnim manipulacijama kojima sagovornika zavedu i natjeraju da sam kaže svoje prave namjere.

Jarac – upravljač mislima

Pripadnike ovog znaka krasi nevjerojatna mentalna energija i upornost zahvaljujući kojima mogu upravljati drugima i njihovim odlukama. Tako bi oni u svijetu superheroja bili kontrolori misli, koji pomnim taktikama stavljaju ljudima ideje u mozak tako da pomisle kako su njihove vlastite i sprovedu volju Jarca u djelo.

Vodolija – nestajanje

Pripadnici ovog znaka bi u svijetu supermoći bili oni junaci koji lako postanu nevidljivi. Njihova sposobnost nestajanja iz situacija koje im ne odgovaraju je zapanjujuća – ne samo fizički, već i psihički. Takva sposobnost nestajanja omogućuje im da “oblete” svijet i upoznaju najrazličitije ljude i prođu kroz nevjerovatne situacije.

Ribe – tvorci svjetova

Sanjarske sposobnosti pripadnika ovog znaka i u stvarnom svijetu su poprilično nevjerovatne, tako da bi oni kao superjunaci bili tvorci svetova koji ostvaruju svoje fantazije. Njihova mašta i kreativnost nema granica, pa bi lako bili vladari scenarija poput Matriksa ili futurističkih svjetova po svojoj volji.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here