KOJI JE VAŠ DAN U NEDJELJI: Planete horoskopa određuju vašu ličnost

0
1405

Svaka od pet planeta horoskopa, plus Sunce i Mjesec, utiču na nas. Sedam dana u nedelji su dobili imena po tim planetama, tako da svaki dan u sedmici ima određeno značenje. Vaš specijalan dan je onaj dan na koji ste rođeni. U svakom slučaju – iskoristite najbolje što možete svaki dan u nedelji.


horoskop

Nedelja – dan Sunca
Ovo je dan pogodan za plemenita djela, kada treba da pokažete ljubaznost i velikodušnost i da pokušate da budete bolja osoba – onakva kakvu vaš znak Sunca zahtijeva od vas.

Ponedjeljak – dan Mjeseca
Dobar dan za društvene i poslovne kontakte, ali i za kontakte sa porodicom i prijateljima. to je dan kada treba da se s poštovanjem odnosimo prema vlastitim emocijama, zato što se ništa brže ne mijenja od Mjeseca i naših emocija.

Utorak – dan Marsa
Tog dana dobijamo dodatnu snagu i energiju. Dobar je za početak nečega, za savladavanje prepreka. Ne upadajte u smiješne konflikte, zato što do njih lakše dolazi ovim danom.

Srijeda – dan Merkura
Odličan dan za intelektualne poslove, za introspekciju, za učenje, pisanje, čitanje… Takođe, i za komunikacije svih vrsta, preko interneta, telefona, za slanje mejlova…

Četvrtak – dan Jupitera
Jupiter, kao kralj planeta, pogoduje rješavanju krupnih problema. Uz pomoć pozitivnog stava možete postići mnogo.

Petak – dan Venere
Tog dana se završava radna nedelja za mnoge, i počinje vikend. Završite radnu nedelju taktično i na sopstveno zadovoljstvo, i radujte se vikendu. Ovo je odličan dan za ljubav, nježnost, romantiku…

Subota – dan Saturna
Saturn spriječava da stvari izmaknu kontroli. To je dan kada treba da usporite svakodnevni tempo, da se pozabavite nekim detaljima za koje nemate vremena preko nedelje.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here