Komunalno preduzeće “Park” Prnjavor nabavilo dva vozila za odvoz smeća

0
2969

Komunalno preduzeće “Park” je nabavilo dva vozila za prikupljaje i prevoz otpada, što će u narednom periodu znatno da popravi kvalitet usluga.

To je bio povod da “Park” danas posjeti i načelnik opštine Prnjavor Siniša Gatarić, koji je rekao da je  često imao pritužbe od građana,  kada je u pitanju odvoz smeća iz  užeg gradskog jezgra. “Stara vozila su rasipala otpad rasipala, pa smo u razgovoru sa direktorom Komunalnog preduzeća, pronašli mogućnost da se nabave nova vozila, jednosano da bi se takve stvari u gradu spriječile”, rekao je Gatarić.

KP Park je u posljednjih par mjeseci napokon uspjelo da se u pogledu voznog parka osavremeni, rekao je direktor Nenad Krajišnik. “Ova dva vozila, istini na volju su polovna, jer je nabavka takvih vozila izuzetna skupa i to je za nas misaona imenica, ali uz pomoć optine i načelnika, uspjeli smo obezbjediti kreditna sredstva za nabavku vozila i tako značajno podići nivo naše usluga”, naglasio je Krajišnik.

Dva specijalna vozila za odvoz otpada, nabavljena su  iz kreditnih sredstava i koštala su 150 hiljada maraka, dok je uz nabavku lakših teretnih vozila u novi vozni park uloženo ukupno oko 200 hiljada maraka.

prnjavorlive

PODIJELI