KONFERENCIJA BEBA – DEA ČOLIĆ ŠAMPION U PUZANJU

0
870

Tradicionalna,deseta Konferencija beba u Prnjavoru okupila je dvadesetak najmlađih sugrađana, koji su pratili interesantan zabavni program. Izabrano je i tročlano Predsjedništvo, u čijem sastavu su do narednog Vidovdana,najmlađa beba.

Uroš Kovačević iz Potočana, rođen 7.aprila ove godine, Petko Ružičić, rođen 14.jula prošle godine, kao najstarija beba i Maja Živković, kao beba sa najviše braće i sestara. U porodici Živković ,Maja je najmlađa od petoro djece.

Prnjavor je na subotnjoj priredbi, održanoj u Domu kulture, dobio i malu šampionku u puzanju. Nagradu u ovoj kategoriji dobila je Dea Čolić, dok je Aleksandar Bojić dobio priznanje jer je najbrže presvukao malog sina Vuka Bojića.

Mališane i roditelje na svečanosti su pozdravili načelnik opštine Darko Tomaš i predsjednik Skupštine opštine, Željko Simić. Nekoliko prnjavorskih preduzeća poklonili su bebama, odnosno njihovim roditeljima privlačne nagradea organizator konferencije bilo je Opštinsko odjeqrwe za društvene djelatnosti i lokalni ekonomski razvoj.(prnjavorlive.info)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here