KRUNU NAJLEPŠE PONELA PRNjAVORČANKA: Tekvondo šampionka mis BiH

0
2021

Konačnu reč dao je žiri na finalnoj večeri u srebreničkom domu kulture, gde je ocenjivao i izgled, scenski nastup, pokrete, fotogeničnost, šarm

PRNjAVORČANKA Elda Mešić (19) izabrana je za ovogodišnju mis nju fejs Bosne i Hercegovine, u izboru Modne agencije “Fešn kompani BiH”. Kruna najlepše dodeljena joj je na finalnom izboru lepote u Srebreniku (ABiH), u konkurenciji 15 finalistkinja iz cele BiH.

Eldinom, kako kaže, dosanjanom snu, prethodilo je jednomesečno glasanje putem društvenih mreža, “Instagrama” i “Fejsbuka”, kao i SMS porukama. Konačnu reč, da je Prnjavorčanka najlepša dao je žiri na finalnoj večeri u srebreničkom domu kulture, gde je ocenjivao i izgled, scenski nastup, pokrete, fotogeničnost, šarm.

Pročitajte još – Bijeljina: Prijem za mis

“Novosti” saznaju da je titulu najlepše devojke u BiH ponela učenica četvrtog razreda Srednje škole “Ivo Andrić” u Prnjavoru, smer bankarskog tehničara. Osim lepote, Eldu krasi sportski duh. Nosilac je crnog pojasa u tekvondu, a u juniorskoj konkurenciji je višestruki šampion RS i BiH, i vicešampionka Evrope. Srebrom se pre dve godine okitila u Grčkoj.

– Sada imam ambicije da zlatne visine dosegnem u modelingu i manekenstvu, u čije vode sam, dosta uspešno, zagazila pre godinu dana – optimista je Elda.

DERVENĆANKE PRATILjE

LENTE Eldinih pratilja ponele su dve Dervenćanke Tamara Kuzmanović prve, a Milja Preradović druge pratilje.

večernje novosti – N.Đurić

PODIJELI