Lav ide preko svojih mogućnosti, Vodoliju muči nagli pad energije

0
578
Dnevni horoskop otkriva šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvijezde danas biti naklonjene.

OVAN

Stalno govorite o promjenama pa to postaje naporno za vaše okruženje, naročito za saradnike. Svoje strahove najviše projektujete na ženski dio populacije. Neopreznom izjavom možete izazvati žestok sukob, iako vjerujete da ste dobronamjerni.

BIK

Loši odnosi u vašoj radnoj sredini su postaju nepodnošljivi pa vama ne preostaje ništa drugo osim da razmišljate o odlasku. Situacija nije povoljna i svjesni ste da biste odlaskom iskomplikovali već nezavidnu finansijsku situaciju.

BLIZANCI

Zbog naglašene promjenljivosti raspoloženja pojačano ste osjetljivi što može klimavu ljubavnu vezu dovesti u veliko iskušenje. U dnu srca još uvijek čuvate jake uspomene iz daleke prošlosti, pa vam sjećanje na propalu veliku ljubav remeti novu.

RAK

Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na najbolji mogući način i dobijete podršku saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Čuvajte se povreda, a naročito budite oprezni u saobraćaju.

LAV

Idete preko svojih mogućnosti. Umor, koji vas već izvjesno vrijeme muči, uzima svoj danak. Za svakodnevne poslove potrebno vam je više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija pa ako to ne riješite, slijedi vam ozbiljan pad energije.

DJEVICA

Dan je idealan za sabiranje učinjenog i planiranje budućih aktivnosti. Gospodarite svojim vremenom, ali ne zanemarujte činjenicu da ste vi dio nečijeg života. Ako odlučujete samo u okvirima ličnih interesa, neko pored vas ozbiljno trpi.

VAGA

Preokupirani ste finansijama, partnerskim odnosima i dilemom o nekakvom ulaganju. Od vas se očekuje da se prilagodite, a vaša reakcija je potreba da pobjegnete. Savjet je da istrajete u svemu, jer dobitak koji možete ostvariti nije zanemarljiv.

ŠKORPIJA

U misli vam se uvukao neki nemir, nikako da odgonetnete šta je to što vas muči. Tenzija vam onemogućava da sagledate situaciju u realnosti, pa je najbolje da odagnate teške misli i dan provedete s prijateljima, u druženju i ćaskanju.

STRIJELAC

Obaveze od vas zahtijevaju koncentraciju i pun mentalni angažman. Frustrira vas sukob između dužnosti prema drugima i potrebe da ugodite sebi. Ako pronađete zadovoljstvo u radu, oslobodićete se grča, a samim tim i neprijatnog osjećaja da ste iskorišćeni.

JARAC

Osjećate kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto riješite, onemogućeni. Izbegjavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni.

VODOLIJA

Nagli pad energije uvodi vas u nervozu i napetost. Otvoreni sukobi na poslu mogu vas izbaciti iz takta. Radna sredina u kojoj se nalazite prepuna je negativnog naboja pa bi za vas najbolje bilo da se povučete i malo odmorite.

RIBE

Nije povoljan dan za ugovore. Odložite sve nakratko jer ako sada započnete nove pregovore mogu vas sačekati velike komplikacije. Trenutno, izvan vašeg vidokruga se nalaze informacije koje su od presudnog značaja za vaš projekat.

PODIJELI