Lejdi Di bila luda za Bobom Živojinovićem?!

0
1103

Princeza Dajana je, navodno, krajem 80-ih dolazila na teniske mečeve Bobe Živojinovića i pratila njegovu igru sa običnih tribina, iako su članovi kraljevske porodice imali VIP ložu, prenose regionalni mediji.

Naime, princeza Dajana je krajem osamdesetih, navodno, bila luda za Živojinovićem, sadašnjim suprugom Lepe Brene.

U tom periodu Dajana je bila u braku sa princom Čarlsom.

Dajana je često dolazila na njegove mečeve, upoznali su se 1987 godine, a tada je princeza upoznala i Živojinovićevog najstarijeg sina Filipa.

– Dobro, nećemo o tome. Ne želim sada da pričam o tome jer ona više nije sa nama. Velika je stvar kada ti na meč dođe da te bodri neko poput nje jer se nije događalo da me neko iz kraljevske porodice bodri sa tribina – kazao je Boba za hrvatske medije.

On je ispričao da je upoznao Dajanu nedelju dana prije Vimbldona 1987. godine, kada je održan humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom.  –

Pitala me je da li sam ja teniser koji ima najjači servis. Slijedeće godine održan je opet meč, pa je me opet posetila i ponovo me pitala da li je moj servis i dalje dobar. Tada smo počeli da se viđamo i družimo. Bili smo bliski – dodaje Živojinović.

Boba je objasnio da je bio iznenađen koliko je pokojna princeza bila prirodna i da su često pričali o sinovima jer je Filip godište njenog mlađeg sina Harija.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here