LEPA BRENA UŽIVA NA JAHTI Zvijezda se provodi na plažama i po luksuznim restoranima u Monaku (FOTO)

0
618

Folk zvijezda Lepa Brena je sa suprugom Bobom Živojinovićem pazarila jahtu u Monaku, odakle je i počelo njeno putešestvije po Sredozemnom moru.
Prvi put poslije četrdeset godina blistave karijere, muzička zvijezda Lepa Brena uspjela je da odvoji mjesec dana kako bi se posvetila svojim ritualima i uživanju. Godinama unazad svoje vrijeme podređivala je poslu, zato sada koristi svaki trenutak da se opusti.

Prije mjesec dana Brena je otputovala je na Azurnu obalu u društvu supruga Bobe Živojinovića. Kako je Blic pisao, povod putovanja bio je kupovina novog velelepnog plovila sa kojim u budućnosti članovi porodice Živojinović planiraju da provode vrijeme i uživaju u talasima dok se voze morem.

– Brena je sačekala da otvore granice i odmah je privatnim avionom sa Bobom odletjela do Monaka. Prvu objavu sa ovog putovanja objavila je odmah po sletanju na aerodrom u ovom gradu, gdje su svi imali prilike da vide s kim je krenula na odmor. Smjestili su se u hotel dok nisu završili čitavu papirologiju u vezi s kupovinom jahte, a zatim se ukrcali i započeli krstarenje po Sredozemnom moru. Novo plovilo koje se nalazi u njenom vlasništvu pruža potpuno uživanje na moru, jer je dovoljno velika da mogu da se smjeste svi članovi porodice, te da svako ima kutak za sebe. Breni i te kako prija boravak na moru, s obzirom na to da prethodnih godina zbog velikog broja nastupa nije nalazila vremena da se odmori toliko dugo u kontinuitetu – priča izvor blizak Breni, i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

– Dok je na moru nema opasnosti da će je zakačiti virus koji vlada cijelom planetom, a dok su na kopnu koriste sve mjere zaštite koje je propisala Svjetska zdravstvena organizacija. Pošto obilaze brojne destinacije, od Nice, preko Sen Tropea, Kana i drugih destinacija, koriste vrijeme kako bi uživali u restoranima, a čim se usidre u luku stavljaju zaštitne maske i kreću u razgledanje zanimljivih mjesta u gradu. Breni posebno prija ovaj odmor, jer može bez problema da posjećuje i neke od najljepših plaža u Francuskoj, jer čim stavi naočare i šešir ljudi ne mogu da je prepoznaju kao što je to slučaj na Jadranskom moru, gdje ne bi imala mira od brojnih fanova koji bi poželjeli da se fotografišu sa njom – objašnjava izvor.

Sa druge strane, Blic je uspio smo da dođe u posjed novih fotografija gdje se vidi kako izgleda Brenino novo luksuzno plovilo, te i kako uživa na njemu.

/Srpskainfo/

PODIJELI