Lepo je što se čuva sećanje na našeg Kemu: Čola dobitnik nagrade “Kemal Monteno” (FOTO)

0
289

 

– Lepo je što se čuva sećanje na našeg Kemu, koji je bio moj veliki prijatelj i saradnik – poručio je Čola ovim povodom

Zdravko Čolić, Novi spot

Zdravko Čolić ovogodišnji je dobitnik AMUS-ove nagrade “Kemal Monteno”, koja se dodeljuje za najbolja umetnička dostignuća i autorsko stvaralaštvo u području zabavne, odnosono popularne muzike.

Od mog detinjstva do danas samo njih dvoje su prave zvezde! Marija otvoreno o estradi, spomenula i Sašu Popovića i Grand

Zbog poslovnih obaveza, aktuelne skandinaske turneje i snimanja spota u Portugaliji, Čolić nije bio u prilici da prisustvuje sinoćnjoj ceremoniji dodele nagrade u sarajevskom Domu mladih, a publici i prijateljima zahvalio se video porukom u kojoj je pored ostalog rekao:

Dragi prijatelji, hvala na nagradi. Lepo je što se čuva sećanje na našeg Kemu, koji je bio moj veliki prijatelj i saradnik. Sve vas srdačno pozdravljam.

Koncertom u Geteborgu 24. marta Zdravko Čolić je otpoceo svoju skandinavske turneju u okviru promocije albuma “Ono malo sreće”. Do koncerta u Malmeu zakazanog za 7. april, pevač koristi priliku da u Lisabonu snimi spot za pesmu sa aktuelnog albuma “Tebe čuvam za kraj”, autora Miroslava Rusa za koju je aranžman uradio Nikša Bratoš. Emotivna balada je već osvojila mnogobrojnu publiku širom regiona koja sa nestrpljenjem iščekuje i ekranizaciju pesme.

Zdravko Čolić nastavlja skandinavsku turneju koncertima u Malmeu (7.april), Stokholmu ( 14.april), Horsensu (21.april).

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here