Ljubav jača od snijega: Mladenci stigli do manastira

0
757

Da nepogodni vremenski uslovi, visoki sniježni nanosi, ali ni zavijani putevi ne mogu spriječiti dvoje mladih da se vjenčaju, dokazali su Jasmina i Marko iz sela Stragari nadomak Kragujevca, koji su se danas u manastiru Blagoveštenje Rudničko zakleli na vječnu ljubav.

Naime, usljed loših uslova na putu ka pomenutom manastiru, budući supružnici nisu mogli ići kolima, te im je u pomoć priskočio komšija koji ih je do manastira prevezao kvadom i omogućio da ceremonija vjenčanja počne na vrijeme, piše Blic.

Željko Stevanović je fotografiju nesvakidašnje vožnje mladenaca objavio na svom “Fejsbuk” profilu, a uz nju je komšijama, ali i prijateljima čestitao vjenčanje.

Okovani snijegom i prožeti talasom hladnoće, mladenci su uspjeli da sačuvaju dobro raspoloženje, te ova fotografija prikazuje srećna i nasmijana lica.

I dok su se mladenci oprobali u vožnji ovim neobičnim vozilom, njihove zvanice su ipak morale pješačiti do manastira, te je za njih ovo nesvakidašnje iskustvo bilo nešto manje uzbudljivije.

PODIJELI