Ljubav jača od snijega: Mladenci stigli do manastira

0
634

Da nepogodni vremenski uslovi, visoki sniježni nanosi, ali ni zavijani putevi ne mogu spriječiti dvoje mladih da se vjenčaju, dokazali su Jasmina i Marko iz sela Stragari nadomak Kragujevca, koji su se danas u manastiru Blagoveštenje Rudničko zakleli na vječnu ljubav.

Naime, usljed loših uslova na putu ka pomenutom manastiru, budući supružnici nisu mogli ići kolima, te im je u pomoć priskočio komšija koji ih je do manastira prevezao kvadom i omogućio da ceremonija vjenčanja počne na vrijeme, piše Blic.

Željko Stevanović je fotografiju nesvakidašnje vožnje mladenaca objavio na svom “Fejsbuk” profilu, a uz nju je komšijama, ali i prijateljima čestitao vjenčanje.

Okovani snijegom i prožeti talasom hladnoće, mladenci su uspjeli da sačuvaju dobro raspoloženje, te ova fotografija prikazuje srećna i nasmijana lica.

I dok su se mladenci oprobali u vožnji ovim neobičnim vozilom, njihove zvanice su ipak morale pješačiti do manastira, te je za njih ovo nesvakidašnje iskustvo bilo nešto manje uzbudljivije.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here