“LJUBIĆ” POČEO PRIPREME ZA NASTAVAK SEZONE

0
646

Fudbaleri “LJubića” iz Prnjavora predvođeni stručnim štabom juče su na stadionu “Siniša Peulić” počeli su pripreme za proljećni dio sezone.

Prvi trening su imali juče, a iz uprave kluba su naveli da će kompletan pripremni period biti organizovan u Prnjavoru.

Predsjednik kluba Zoran Deket zahvalio je Ministarstvu porodice omladine i sporta Republike Srpske i ministru Sonji Davidović za donaciju sportske opreme.

On je naveo da će donaciju nastojati opravdati što boljim rezultatima i vjeruje da će saradnja i prijateljski odnosi kluba i resornog ministarstva biti nastavljeni.

Predviđeno je da “LJubić” odigra pet prijateljskih utakmica, u kojim će im rivali biti “Sloboda” iz Mrkonjić Grada, “Sloboda” iz Novog Grada, “Sloga” iz Doboja, “Borac” iz Jelaha i banjalučki “BSK”.

Šef stručnog štaba Darko Maletić je rekao da imaju novog fudbalera Ognjena Jaćimovića koji je stigao kao pozajmica iz prijedorskog “Rudara”, dok su tri igrača na probi, a do kraja naredne sedmice očekuje se dolazak još nekoliko.

Fudbalska Prva liga Republike Srpske nastavlja se 6. marta, a “LJubić” će proljećnu premijeru imati na domaćem terenu protiv “Drine” iz Zvornika.

/Srna/

Foto: Aleksandar Atić

PODIJELI