Ljubiću tri boda u Doboju

0
442

Prnjavorski Ljubić prekinuo je negativnu seriju od dva uzastopna poraza, pošto je danas kao gost slavio u Doboju u okviru 13. kola Druge lige RS,  porazivši Slogu 2:0.

Premda su domaći u susret ušli kao favorit, od samog starta moglo se naslutit da će se gosti itekako pitati za ishod utakmice. Igrao se 12. minut kada su gosti imali prvu priliku. U šansama su bili Žižak i Burgić, ali je Jupić sačuvao mrežu Sloge. Dobojlije su najbliže pogotku bili u 44. minuti, Hozić je odlično prošao po lijevoj strani, ali njegov dobar solo prodor nije krunisao pogotkom Grahovac,čiji udarac brani Ratković.

U drugih 45 minuta na “Lukama” su viđeni i golovi, i to u mreži domaćih. Gosti su mogli povesti u 54. minuti, kada je Burgić izašao sam pred Jupića koji još jednom dobro reaguje. U 75. minuti nova prilika za Ljubić, u šansi je Fehratović, Jupić odbija u korner. Nakon kornera gosti dolaze u vođstvo, Subić centrira, A. Žižak nebeskim skokom trese mrežu Sloge za 0:1. Sve dileme oko pobjednika riješio je Fehratović u finišu susreta, postavivši konačnih 0:2.

U narednom kolu Ljubić će ugostiti Slobodu, dok će Sloga gostovati kod Poleta u Brodu.

Za P.info: Z. Ančić

PODIJELI